Stajyerler Gelin Tanışalım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ogün Güneş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Stajyerler Gelin Tanışalım

stajım nisanda 2007 bitti, temmuz ve kasım sınavlarına girdim tek dersim kaldı,kasım vergi hukuku mağduruyum

Vergi ve analizden takıldım önerileriniz nedir arkadaşlar?

(Büyük harf forum kurallarına aykırıdır.)

merhaba

eğer imkanınız varsa

reklam sayılmaz umarım, hasan hoca var, analizi çok iyi anlatıyor, ben şu an kendisinin dersine giriyorum, martta analizden başarılı olacağıma inanıyorum,

tavsiye ederim ...

merhaba sayın üstad ve stajer arkadaşlar yeni üyeyim ve bende sınavlara hazılanıyorum fakat kaynak konusunda bir türlü karar veremıyorum yanlış kaynak secimi ve ders verememe gibi :( bu konuda yarım ederseniz sevinirim...

Hukuk derslerine kanun kitapçıklarından hazırlanmanız daha sağlam ilerlemenizi sağlar, yeterlilik sınavında da iş yaşamında da çok faydasını görürsünüz, takıldığınız maddelere her hangi bir kitapçıdan kaynak kitaplara bakarken bakıverirsiniz.

selam

Turgay ben 2005/mart ta başladım stajım şu anda 2 dersim kaldı.Bitirecem inşallah

eylül-2007 de staja başladım. Başlangıçta biraz zor oldu ama çalışınca oluyor. Herkese başarılar dilerim. Sorunu olan arkadaşlara yardımcı olmaya çalışırım.

[email protected]

İnadına Siyahhhh
İnadına Beyazzzz
İnadına BeşiktAŞK

Merhaba arkadaşlar. Ben çorlu'dan burak. Ocak/2006'da başladım bu staj denen işkenceye, ve geçmiş yıl sorularını ezberleyerek ilk kez mart 2008'de yeterlilik sınavına girdim. Sonuç hüsran tabii ki. Allah hepimize sabır ve kolaylık versin. Görüşmek üzere..

YETER-lilik ' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar. Ben çorlu'dan burak. Ocak/2006'da başladım bu staj denen işkenceye, ve geçmiş yıl sorularını ezberleyerek ilk kez mart 2008'de yeterlilik sınavına girdim. Sonuç hüsran tabii ki. Allah hepimize sabır ve kolaylık versin. Görüşmek üzere..

geçmiş olsun hepimiz aynı durumda sayılırız... bende vergiden bu taktiği uygulamıştım hayırlısı...

herkese merhaba
mayıs 2007 de smmm stajını tamamladım. ve kasım 2007 de ruhsatı aldım. Tüm meslektaşlara başarı ve kolaylıklar diliyorum. [email protected].

selam arkadaşlar

19-20 temmuzda denetim ve analizden sınava gireceğim (maliyetten geçeceğimi umuyorum). analizden son hakkım kolay ders ama nasıl veremedim hala anlmadım.şimdi stres yapıyor.... yeni başlayan arkadaş kesinlikle kursa gidin.. kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez. ayrıca her sına ödediğiniz sınav harçlarınıda düşünürseniz. kendine çok güvenen girmesin tabi
analizde AÖF'nin denetim ve analiz kitabıda güzel anlatımı güzel..

msn : [email protected]

Arkadaşlar Ben Özkan İŞLEK
Stajım Ocak ayında bitti. Mart yeterlilik sınavına girdim. Suçlar açıklanmadı. 3-4 ders geçer umudundayım.Herkese başarılar dilerim.

arkadaşlar " 29-30 Mart SMMM Yeterlilik Sınavlarında Odaların Durumu" başlığı altında yeni bir anket açtım.. sizde oy verirseniz sevinirim.

slm arkadaslar bende ankaradan katılıyorum aranıza adım gokhan bu mart donemınde staj baslatmayı kazandım sımdı 27 gunluk stajerım ;D

nınja06 ' Alıntı:
slm arkadaslar bende ankaradan katılıyorum aranıza adım gokhan bu mart donemınde staj baslatmayı kazandım sımdı 27 gunluk stajerım ;D

Ankaranın Neresindensin Arkadaşım ?

nınja06 ' Alıntı:
ugur_35 ' Alıntı:
nınja06 ' Alıntı:

ısyerımız atakulenın orda denızatı pastanesının o sokakta

Memnun Oldun Kardeşim Ben Uğur

ugur_35 ' Alıntı:
nınja06 ' Alıntı:
ugur_35 ' Alıntı:
nınja06 ' Alıntı:

ısyerımız atakulenın orda denızatı pastanesının o sokakta

Memnun Oldun Kardeşim Ben Uğur

bende memnun oldum sen ankaranın neresındesın