Stajyerler Gelin Tanışalım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ogün Güneş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Stajyerler Gelin Tanışalım

Konyadan smmm stajeriyim. Stajım nisan/ 2008 de sona erecektir. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. :-[

merhaba arkadaşlar, 2006 eylülde stajımı başlattım...kısmet olurda kursa gidersem temmuz 2008'de sınav! ama ben bu staj döneminden hiç bişey anlamıyorum :o insan bu kadarmı boşlukta hisseder kendini? bu ne verimsiz dönem böyle...herkese başarılar...

nisan 2007 de stajı bitirdim temmuzda sınava girdim kasımda kalanra gireceğim herkese başarıları dilerim

Merhabalar ,

Siteye bugün kaydoldum, smmm stajım eylül 2006 da başladı.

arkadaşlar meraba. ben mayıs/2005 stajeriyim. kasım 2007 dönemi smmm yeterlilik sınavına gireceğim. ben yıldız teknik işletme mezunuyum. şunu gördüm smmm olmak harbi zor işmiş. hayatımda bu kadar zorlanmadım . bütün arkdaşlar benim gibi düşünüyordur. çok zor sabır isteyen sonunun ne olduğunu kestiremediğin bri meslek. ayrıca rekabet çok pasta dilimi yavaş yavaş bölünüyor. herkes potansiyel rakip gibi birbirini görüyor. kıyasıya rekabet devam edecek. iyi olan kimse pastadan büyük paylar alacak. ben diyorimki defter sayısında bir sınır olsun. 1000 defteri olan smmm de var 1 defteri olan smmm de. bence buna bir standart getirilmeli. böylece pasta adaletli olarak dağılsın. en azından 1000 defteri olan smmm yanında bir sürü smmm ye iş sağlamış olur.

EYLÜL 2006 YILINDA STAJIMI BAŞLATTIM ALLAHIN İZNİYLE KASIM 2008 DE STAJIM BİTECEK İZMİR BORNOVADA YAŞIYORUM. HERKESE BAŞARILAR.

MRH. ARKADAŞLAR BENDE STAJIMI YENİ BAŞLATTIM. YANİ YOLUN DAHA ÇOK BAŞINDAYIM VE BU KONUDA YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

Forum kuralları gereği mesajın tamamının büyük harflerle yazılması yasaktır.
ASAYLİN ' Alıntı:
MRH. ARKADAŞLAR BENDE STAJIMI YENİ BAŞLATTIM. YANİ YOLUN DAHA ÇOK BAŞINDAYIM VE BU KONUDA YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

TIMARLI ' Alıntı:
EYLÜL 2006 YILINDA STAJIMI BAŞLATTIM ALLAHIN İZNİYLE KASIM 2008 DE STAJIM BİTECEK İZMİR BORNOVADA YAŞIYORUM. HERKESE BAŞARILAR.

Slm Arkadaşlar bende siteye yeni üye olan arkadaşlardanım.Ben smmm stajımı bitirdim.İlk girişte 5 ders verdim.İkinciyede Kasımda girdim vergiyle denetim kaldı şu an heyecanla sonuç bekliyorum. Şu an trabzonda ikamet etmekteyim. Özellikle trabzonlu satejer arkadaşlarla irtibata geçmek istiyorum.Çünkü yeni geldim bu şehire ve şu an iş arıyorum. Herkese selam olsun.

merhaba arkadaşlar

ben de mart 2008 yeterlilik sınavına gireceğim. ilk girişim olacak. türmobun kursuna katıldım.şimdi de derslere bakıyorum. sınav zor gibi, inşallah iyi atlatırım :)

bu ne bekleyiş denetim sonucunu bekliyorum ve 4. hakkımdı artık başka birşey düşünemiyorum

Slm arkadaşlar. Bende yeni üye oldum Eylül-2005 staj başlangıcım. Kasımda ilk defa sınava girdim sonuçları bekliyorum heyecanla. Sanırım 3 dersten geçebildim. Maliyet ve vergi hukuku derslerinde önereceğiniz kaynak kitaplar var mı acaba? Herkese başarılar.

Vergiye kitap öneremem, önerebileceğim tek şey küçük kanun kitapçıkları olur
Maliyet için yurdakul çaldağın kitabına bir göz atmanı öneririm, eğer vaktin varsa nalan akdoğanı da öneririm.

Teşekkürler. Yurdakul Çaldağ'ın kitabı mevcut bende ama diğerine de göz atarım. Verginin konusu çok fazla o yüzden zorlanıyorum. Denetim dersiyle ilgili önerebileceğiniz var mı acaba?

merhaba

vergi hukuku için kaynak önerebilirim, kendim de bu kitaptan çalışıyorum, çok memnun kaldım

Prof.Dr.S.Ateş Oktar ...... Vergi Hukuku

Başarılar ...

ZELIHA_BODRUM ' Alıntı:
Slm arkadaslar ben vakıtsızlıkten dolayı yenı uye oldum..stajım eylül/2007 de bıttı kasımda sınava gırdım..bodrumda ıkamet edıp calısıyorum

Benimde stajım Eylül 2007 de bitti. Hiç ders çalışma vaktim olmadığı için sadece meslek mevzuatından sınava grdim.O da pek iyi geçmedi aslında. Neyse sana başarılar dilerim diğer sınavlarında.

arkadaşlar merhaba. ismim ömer faruk. eylül 2007 de stajımı tamamladım. şu an denetim ve vergi derslerinden mart sınavına girecem. hem tanışmak istedim, hem de kaynak ve bilgi paylaşımı yapmak istiyorum. ([email protected])