Stajyerler Gelin Tanışalım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ogün Güneş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Stajyerler Gelin Tanışalım

Merhaba herkese ben de yeni üye oldum.Kamu Yönetimi (lisans) mezunuyum.Muhasebeye yeni başladım .THP dair herşeyi öğrenmek istiyorum.Bilgilerini paylaşan arkadaşlara şimdiden teşekkürler:)

selamm mayıs 2011 stajyeriyim ben de . faydalı paylaşımlarla birlikte olmak dileğiyle herkese bool şans :)

merhabalar,
bende yeni üye oldum.Mart/2012 de sınava gireceğim.

Merhaba arkadaşlar.Bende yeni üye oldum.2012 mart ayında yeterliliğe gireceğim.çok çalışıyorum,hedef 7/7 yapmak.Yapacağıma da inanıyorum.Ben hemen büro açmayı düşünüyorum.Bürom da hazır.Fakat benim sadece 2 aylık büro tecrübem var,bu tecrübeylede büro açma cesaretini kendimde göremiyorum.Ben smmm belgemi alınca,belgeli veya belgesiz ama büro tecrübesi olan ortak bulabilirmiyim? Bürom hazır,çokda işlek bir caddede ortağımdan bana işi öğretecek olduğundan kirada istemeyeceğim.Kantinimiz vs olacak.Sizce böyle ortak kolay bulabilirmiyim?

bulabilirsin tabi,nerde olacak inş. büro birde diğer tanıdık smmm ler varsa onların yetişmiş elemanmları vardır yada onların tanıdıkları araştırmal lazım..

Bürom Esenlere bağlı çok merkezi bir yerde.Yanında çalıştırdığı kişiyi bana verecek tanıdığım bir smmm yok..

anladımm..olur ya zamanla bnce takılma şimdi sınavları bi al da inşş.

inşallah, çok sağol..Eğer senin büro tecrüben varsa kimbilir seninle ortak oluruz :)

var 2,5 yıl ama istanbula yerleşirmıym blmem nasip diyelim.. :)

bende yeni üye oldum 3 mart 2011 de staj başlatma sınavını kazandım sınava hazırlanan arkadaşlara başarılar dilerim

Merhaba ben stajyer aday adayıyım kasım daki sınava girip stajyer olmayı hedefliyorum :) Herkeze başarılar dilerim. ;)

günaydınlar herkese...2010 ocak ( 3 yıl) stajeriyim...dediğiniz gibi daha çok yolumuz var

Peki stajyer arkadaşlara bir sorum olacak nasıl bir duygu stajyer olmak :) neler hissettiniz stajınızı başlattığınızda paylaşırsanız sevinirim.

Bende pek bir değişiklik olmadı. Staj öncesi çalışma hayatınız varsa heleki aynı yerde staja devam edecekseniz ilk bir kaç gün kendinizce havanız oluyor tabi ama şuanda herkes gibi sıradan bir personelim işte :)

Mayıs 2011 stajeriyim henüz Cd falande gelmeyince stajdamıyım değilmiyim bazen unutuyorum. Değişen tek şey şuan için sınav kaygım yok ama oda 1,5 sene sonra yine başlayacak ;)

Ben de mayıs 2011 stajyeriyim en son stajımın başladığına dair bir yazı almıştım sonrasında bir hareket yok. kısacası her gün tesmer sayfasına bakmaktan başka bişey değişmedi hayatımda :) bol şans ;)

bnde ilk günlerde sevinmiştim baya ama sonrasında ve de aynı yerde stajınz devam ediyorsa,diğerleri gibi sıradan bi eleman oluyosunuz..iş değiştirince ii oluyo ama..:)

Merhaba arkadaşlar bende Eylül/2011 döneminde stajımı başlattım.Daha çok yeniyim hem stajerlikte hemde bu sitede.