Stajyerler Gelin Tanışalım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ogün Güneş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Stajyerler Gelin Tanışalım

2011 2 staj başlatma sınavına katılacağım yardımlarını ve önerilerinizi bekliyorum

Sinop'tan selamlar, bende Mayıs 2011 stajyeri Anıl. Bikaç tanıdık isim gördüm:) Daha çok yazar ederiz ya bir selam edeyim dedim. Güzel ve yararlı bir siteye benziyor. Emeği geçenlere teşekkürler.

Herkese merhaba...2009 Mayıs dönemi stajyerim...Nasip olursa oda kursuna gidip mart/2012 dönemindeki sınava girmeyi düşünüyorum...herkese staj süresinde sabır ve sınavlarda başarılar..allah herkesin gönlündekini versin....

oky ' Alıntı:
aişe ' Alıntı:
merabalar,2009 ocak 3 yıllık stajerim. kısmetse 9 ayım kaldı bitirmeye.mart 2012 sınavlarına hazırlanıyorum.

bende bende :) ders çalışmaya başladınız mı?

çalışmaya çalışıyorum desem yerıdır.Neden bizimde herkes gibi çalıcak belli kaynak kitaplarımız yok.Forumu takip ediyorum daha önceden giren arkadaslara soruyorum hıckımsenın dedıgı bırbırını tutmuyor calısacagım ama neye bılmıyorum.yanlıs kaynak tan calısıp da zaman kaybederek gereksız bılgılerle kafamı karıstırmak ıstemıyorum.staj baslatma sınavındada aynı durumu yasadım.cok fazla kaynaktan calıstım ve ıkı kıtabı gereksız bosa zaman harcayarak calıstıgımın sonradan farkına vardım.aynı şeyi bu seferde yasamak ıstemıyorum.Sizin anlıyacagınız sırf bu yuzden çalışma şevkim kırıldı.Tekrar toparlayıp baştada yazdıgım gıbı calısmaya calısıyorum.

merhabalar...bende ocak 2009 stajeriyim..aralıkta sınava giriceğim...bütün burdaki emek veren arkadaşlarıma başarılar diliyorum...

aişe ' Alıntı:
merabalar,2009 ocak 3 yıllık stajerim. kısmetse 9 ayım kaldı bitirmeye.mart 2012 sınavlarına hazırlanıyorum.

Bende Mart 2012 sınavına gireceğim.
Odanın kursuna giderek 3 ay kısaltacağım stajımı.
Kurs kayıtları Ağustos ta başlıyor.

İnşallah ilk sınavda biter bu iş.

Selam herkese. Benim staj 1 ocak 2010 da başladı. 3 yıl olması kötü oldu. İnşallah bitirmelerde zaman kaybetmeden hallederiz. Bu arada bitirme sınavına çalışmak için kaynak önerebilirmisiniz.

Arkadaşlar muhasebeyle ilgilenen herkesin facebookda buluşma noktası...

Sizleride bekliyoruz...

Link: ....................... Reklam yapmak yasaktır...

Merhaba arkadaşlar, ben Tuğba.
2009 ocak stajyeriyim. odanın kursuna giderek stajımı 3 ay kısalttım. kısmetse aralık 2011 de sınava gireceğim. 7 de 7 yapmak istiyorum ama çok zor gibi. bu dönemde kursa gidecek arkadaşlarla karşılıklı not alışverişi yapabilirim :) Herkese başarılar dilerim.

Merhaba Arkadaşlar;

2009/Ocak stajyeriyim ancak 6 aylık askerlikten dolayı bu sene giremiyorum ancak
2012 temmuzda girmeyi hedefliyorum.

Arkadaşlar Merhaba ;

2009/ocak stajyeriyim. Nasib olursa 2012 temmuzda sınava gireceğim sınavlara çalışma noktasında
tavsiyesi olan arkadaşların tavsiyelerini alabilirm.

NECCARER ' Alıntı:
Merhaba Arkadaşlar;

2009/Ocak stajyeriyim ancak 6 aylık askerlikten dolayı bu sene giremiyorum ancak
2012 temmuzda girmeyi hedefliyorum.
Arkadaşım imkanın varsa odanın kursuna katılarak 3 ay kısaltıyorsun.
2012 Mart ta birlikte girebiliriz :)

Bende Ağustos dönemi kursu için ön talep topluyorum. :) Beyoğlu haftasonu için.
Umarım oda bu dönem beyoğlu tesmerde haftasonu sınıfı açar.
Başarılar tekrar.

slm arkadaşlar, yanımda stajını yapan arkadaşa odadan , gerekli bildirimlerini süresinde yapmadığına ve stajının iptal edileceğine dair yazı geldi. SSK tahakkuklarında sorun yok, düzenli gönderiyoruz. Sadece tahakkukları odaya her ay değil de 2-3 ayda bir teslim ediyor. Ayrıca yazıda , 'yapılan bütün uyarılara rağmen' diye bir ibare var fakat arkadaşı ne sözlü ne de yazılı olarak daha önce kimse uyarmadı. Başına böyle bir durum gelen var mı acaba?

arkadaşlar bir sorum olacak staj süresini nasil kısaltabilirm yüksek lisans yaparsam kısalır mı;)

Merhaba sevgili meslektaşlarım. :) Ben de Mayıs 2011'de stajımı başlattım, cd'leri beklemekteyim.

scarlet ' Alıntı:
slm arkadaşlar, yanımda stajını yapan arkadaşa odadan , gerekli bildirimlerini süresinde yapmadığına ve stajının iptal edileceğine dair yazı geldi. SSK tahakkuklarında sorun yok, düzenli gönderiyoruz. Sadece tahakkukları odaya her ay değil de 2-3 ayda bir teslim ediyor. Ayrıca yazıda , 'yapılan bütün uyarılara rağmen' diye bir ibare var fakat arkadaşı ne sözlü ne de yazılı olarak daha önce kimse uyarmadı. Başına böyle bir durum gelen var mı acaba?
gönderiyoruz derken posta yada kargo yolu ile mi?? kendisi mi götürmüş ? ayrıca evraklar zaten 4 er aylık dönemlerle odaya teslim ediliyor.

Philosophiasmmm ' Alıntı:
Merhaba sevgili meslektaşlarım. :) Ben de Mayıs 2011'de stajımı başlattım, cd'leri beklemekteyim.
ilk cd de bi heyecan oluyo , ikincide gerçeği anlıyosun :) 3.cüde aman gelmesin diosun :)

Selam 2011 mayısta stajım başladı.Cd ler henüz gelmedi.Eline ulaşan varmı?

Bana da gelen bir şey yok. Web tabanlı olacağı için gönderilmeyecek mi acaba anlayamadım :-\

Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?