Ynt: Stajyerler Gelin Tanışalım
Merhabalar ben 2010 Eylül stajyeriyim.
Merhabalar ben 2010 Eylül stajyeriyim.
oky ' Alıntı:aişe ' Alıntı:merabalar,2009 ocak 3 yıllık stajerim. kısmetse 9 ayım kaldı bitirmeye.mart 2012 sınavlarına hazırlanıyorum.
bende bendeders çalışmaya başladınız mı?
aişe ' Alıntı:merabalar,2009 ocak 3 yıllık stajerim. kısmetse 9 ayım kaldı bitirmeye.mart 2012 sınavlarına hazırlanıyorum.
Arkadaşım imkanın varsa odanın kursuna katılarak 3 ay kısaltıyorsun.NECCARER ' Alıntı:Merhaba Arkadaşlar;
2009/Ocak stajyeriyim ancak 6 aylık askerlikten dolayı bu sene giremiyorum ancak
2012 temmuzda girmeyi hedefliyorum.
gönderiyoruz derken posta yada kargo yolu ile mi?? kendisi mi götürmüş ? ayrıca evraklar zaten 4 er aylık dönemlerle odaya teslim ediliyor.scarlet ' Alıntı:slm arkadaşlar, yanımda stajını yapan arkadaşa odadan , gerekli bildirimlerini süresinde yapmadığına ve stajının iptal edileceğine dair yazı geldi. SSK tahakkuklarında sorun yok, düzenli gönderiyoruz. Sadece tahakkukları odaya her ay değil de 2-3 ayda bir teslim ediyor. Ayrıca yazıda , 'yapılan bütün uyarılara rağmen' diye bir ibare var fakat arkadaşı ne sözlü ne de yazılı olarak daha önce kimse uyarmadı. Başına böyle bir durum gelen var mı acaba?
ilk cd de bi heyecan oluyo , ikincide gerçeği anlıyosunPhilosophiasmmm ' Alıntı:Merhaba sevgili meslektaşlarım.Ben de Mayıs 2011'de stajımı başlattım, cd'leri beklemekteyim.