Stajyerler Gelin Tanışalım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ogün Güneş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Stajyerler Gelin Tanışalım

ben de bu serüvene 2007/05 döneminde katıldım.Nihayet bitmek üzere.Yeni başlayan arkadaşlara sabır diliyorum.

Merhaba Arkadaşlar 2008/Mayıs Smmm girişliyim.

Bana Bazı konularda yardımcı olacak arkdaşlarla irtibata geçmek istiyorum.
Lütfen bu isteğimi göz ardı etmeyiniz.

merhaba sanırım şanslı donem zira
bu donemden sonra kaznananların staj suresı 3 yıl oldu

iletşime gecemek ıstersen profılde msn var:)

merhaba arkadaşlar
strawberry bende 2007/05 dönemi stajyeriyim ancak staja 2,5 ay kadar ara verdiğim için martta ancak bitiyor.

halilaklan tabii yardımcı olurus bunun için burdayız hepimiz
sorun varsa yanıtlarız

herkese başarılar

merhaba arkadaslar,

2008/05 stajyerim,tesmerin gönderdiği e-use cdlerini zaman bulup güncel olarak bitirebilen varmı aramızda? bu cd leri yeterlilik sınavına kadar bitirmek zorunda olduğumuzu biliyorum,ama tesmerin sitesinde her cd nin bitirilmesi gereken dönemlerini olduğunu gördüm.bana bu konuda yardımcı olurmusunuz..

o cdlerin zamanında bitirilmesi önemli aksi takdirde stajınızın iptal edilicegi ibaresi olmalı,
staj gören bi arkadasım var ona gönderdikleri paketin içinde yazıyordu..
otomatik tıklama ile bırak kendi kendini bitirsin sonunda test yapıyormus o testi gecebilirsen tekrar dönüp bakmana gerek kalmaz ama kötü bi sonuc alırsan hızlı bi geciş daha yapabilirsin...

aralık ayındaki staj baslatıcak stajyer adaylarını bi baslık altında toplayabilirmiyiz..
bu ay bende basvurumu yapmak istiyorum ve birbirimizden yardım alabiliriz...

Merhaba arkadaşlar. Adım Mücahit

Siteye yeni üye oldum sizlerle tanışmak istedim.18 ay kadar gecikmeyle Eylül 2008 de stajımı başlattım. Malum şirketlerde tek stajer oluyor. Geç olsun temiz olsun diyerek herkeze başarılar diliyorum.

Selam
Ben elif . istanbulluyum 2008 kasım staj başlatma sınavını kazandım. İnşallah iş bulabilrsem Ocak 2009 'da stajımı başlatacam. Tüm sınavlara girecek ve staja başlayacak arkadaşlara sabır ve başarılar diliyorum.

2007 Mayıs stajyeriyim. Mart 2009'da yeterlilik sınavına gireceğim ve çoooookkkk heyecanlıyım :-[

bu heyecanı azme dönüştürmediğimiz sürece işimiz zor bende martta sınava gireceğim.

mrb bende 4 aylık stajerim,istanbudanım muhasebe bürosunda çalışıyorum,pardon sürünüyorum ;D.herkese slm

merhaba ben henüz stajer değilim başvuru yaptım sadece mart/2009 da sınava gireceğim sınav konusunda deneyimli olan kişilerden sınava ne şekilde hazırlanırsan daha fazla verim alabileceğim konusundaki görüş ve yardımlarını bekliyorum....

selamlar ocak 2008 stajyeriyim 9 ay var stajımın bitmesine.

merhabalar
ocak 2007 de stajım başladı.odanın kusuna katıldığım için stajım 3 ay erken bitti.kasım sınavına girdim ama çalışmadan :(
mart sınavına çalışmaya çalışıyorum.istanbuldayım.

keyifli paylaşımlar...

Merhaba, benim stajım 2008 mayıs ayında bitti. o gün bu gün sınavlara giriyorum. malümunuz son sınav daha açıklanmadı. kesin geçerim dediğim tek ders var. onu geçmiş isem 3 dersim kalacak.
benim merak ettiğim şu an İstanbul Üniversitesinde Yüksek Lisans yapan arkadaşlar var mı?

merhabalar ben yasemin yeni üye oldum smmm stajyerim bitmesi 8 ay kaldı ders dökümlerine nerden ulaşabilirim

2009 Ocak stajım başladı 3 yılın ilk kurbanlarındanım:))

Merhabalar 2008 mayıs stajyeriyim , umarım bir çok konuda siteden fayda sağlarım ..
Verimli paylaşımlarda bulunmak adına saygılar

Merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum 09-2008 stajeriyim yani 3 yılın vurmadığı şanslı stajyerlerden :)