Stajyerler Gelin Tanışalım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ogün Güneş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Stajyerler Gelin Tanışalım

ocak 2008 stajeriyim 2009 aralık sınavına giricem şimdiden telaşlanıyorum herkese başarılar

2007 Eylül stajyeriyim bende :) Temmuzda gireceğim şimdiden başladım çalışmaya. Bu sınava ancak yetişir:) Herkese başarılar.

slllm ismim yiğit ank da stajyerim haziran 2007 de staja başlama sınavını kazandım ve şimdi bi denetim firmasında stajımı yapıyorum ama staja başlayalı daha 2 ay oldu umutluyum olcak sanırım bişiler herkese başarılar.

Hayırlısı olsun sistem. Epey arası var stajı başlatmanla kazanmanın ama her işte hayır vardır. Aynı dönem kazanmışız ben Temmuzda sınava gireceğim çünkü:)

SM ? SMMM Geçiş Sınavlarına ilişkin Turmob'tan duyuru

5786 Sayılı Yasa ile 3568 Sayılı Yasa?ya eklenen geçici 11.madde kapsamında yapılacak SM ? SMMM?ye geçiş sınavları ile ilgili yönerge çalışmaları devam etmekte olup; sınav ile ilgili usul ve esaslar önümüzdeki günlerde Odalarımıza ve meslek mensuplarımıza duyurulacaktır.

Birliğimiz tarafından yapılacak Eğitim ve Sınav Programı?na esas teşkil etmek üzere; Serbest Muhasebeci unvanlı meslek mensuplarımızın linkte örneği bulunan formu doldurarak ekleri ile birlikte en geç 30.04.2009 tarihine kadar bağlı bulundukları odaya müracaat etmeleri gerekmektedir.

Bilgi edinilmesi rica olunur.

Saygılarımızla

Dr. Masum TÜRKER

Herkese merhaba,
staja başlama sınavına Mart ayında girdim.Anlayacağınız çömezim.Yardımlarınıza ihtiyacım var.Bu siteye üye olduğum için çok memnun oldum.Düzeyli ve tam bir bilgi paylaşım sitesi olduğunu görüyorum.İstanbul Kadıköy de oturuyorum.

sevgi ve saygılarımla

merhaba ben Adanadan ilknur
2007-2008 stajeriyim
1 yıldır bitirmeye giriyorum püfss çok sıkıntılı son iki sınavına girdim inş. bitti diyorum

SELAM

Ben Staja Başlama Sınavına 8. girişim olacak. İnanırmısınız her sınavda Birşeyler aldım. Ama çalışmayınca olmuyor. Son iki hakkım anlayacağınız. Nasıl ve ne şekilde başlayacağım hakkında bir programım planım yok.
Bazı linkler görüyorum. Sınava hazırlık için notları olan arkadaşlar varsa benimle irtibata geçip bana yardımcı olursa sevinirim.

Şimdiden herkese teşekkür ederim.

[email protected]

selam ben başak ocak'09 da stajımı başlattım eğitim setlerim geldi kurdum çalışmaya başlamadan önce güncelleme mi yapmam gerekiyor bana yardımcı olurmusunuz :-\

başakkoç ' Alıntı:
selam ben başak ocak'09 da stajımı başlattım eğitim setlerim geldi kurdum çalışmaya başlamadan önce güncelleme mi yapmam gerekiyor bana yardımcı olurmusunuz :-\
güncelleme yapmana gerek yok ilk etapta istersen güncelle de zaten güncelleme varsa otomatik günceller yoksa da devam eder bi sorun yaşamazsın.

hayırlı olsun başak,nerden:))

Bende Temmuz'da ilk kez sınavla tanışacak olanlardanım. Kocaeli odasına bağlıyım. Herkese başarılar :)

Herkese merhabalar,

Ben Bursa'dan Yılmaz Kılıç, stajıma 2008 Ocak ayında başladım, 2009 aralık ayında tamamlama sınavlarına gireceğim. Bu forumu yeni farkettim ve oldukça beğendim.

Tüm aday meslek mensubu arkadaşlara başarılar dilerim.

[email protected]

Merhaba,

Benim stajım 2001 de başlamıştı ve askerlik filan derken unutmuş gitmişim ;D. Velhasıl kelam büro unutmamış ve takibe almış beni. Son anda yakaladılar ve staj bitirme sınavlarına giriyorum şimdi. İslam çankayanın kitapları ile çalışıyorum deli gibi. Tavsiye ederim herkesede. Bol şans herkese.

Saygılar.

merhaba arkadaşlar 2008haziranda kazandım.ama stajımı mayısta 2009 da başlattım.bu arada bankadada 3 ay kadar deneyimim oldu..

Bende stajerım yuksek lısans sebebiyle 2 sene benım
bitirme sınavlarında ufrs den sorumlu olmamamız cok ilginç bence