Stajyerler Gelin Tanışalım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ogün Güneş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Stajyerler Gelin Tanışalım

slm arkadaşlar ben de 2006/9.ayda stajımı başlattım Allah zizn verirse ağustosta staj bitiyor.Kasımda ilk kez sınava gireceğim staja başlama sınavında 73 küsür puan almıştım. inşallah bu başarım yeterlilikte de devam eder ve inşallah sizlerde
böyle başarılar elde edersiniz.

kadirkurtcu ' Alıntı:
Selamlar......
Ogün çagrına karşılık vermek istedim.bende yeni stajyerim kasım 2007 de staj başlatma sınavını kazandım ocak 2008 de stajımı başlattım.Daha çok yeniyim bu staj hiç bitmiycekmiş gibi geliyo.

staj süresinin değerini bilin. staj bitince iş zorlaşıyor :)

Merhaba Ogün Güneş
BEN EYLÜLDE STAJIMI BAŞLATIYORUM... BENDE KATILMAK İSTERİM...
BİLGİ PAYLAŞAN HERKESE TEŞEKÜR.

Ben eylülde stajımı başlatıyorum... Bende katılmak isterim...
Bilgi paylaşan herkese teşekkür.

Not: Başlık açarken ve mesaj içeriğinde büyük harf kullanmayınız...

stajyer olsaydım buraya kalıtalcaktım ama 59,922 de kalarak yazacak bişey bulamadım

ilyaskurt ' Alıntı:
stajyer olsaydım buraya kalıtalcaktım ama 59,922 de kalarak yazacak bişey bulamadım

bu puanı aldıysanız, demekki kazanacaksınız, bir dahaki sınavda mutlaka kazanırsınız ...

nrcn ' Alıntı:
ilyaskurt ' Alıntı:

bu puanı aldıysanız, demekki kazanacaksınız, bir dahaki sınavda mutlaka kazanırsınız ...

katılıyorum arkadaşım. ilk sınavdan 59,975 almıştım! kabus gibi.. ama sonra aynen çalışmaya devam edip 65 küsürle kazandım sınavı.. moralini bozma olur mutlaka..

Evet bende duymuştum bitirme sınavları daha zor geçiyormuş.Ayrıca dile getirmek istediğim bir konu var belki bana yardımcı olabilirsiniz,işyeri ve ücretler konusunda çevremdeki stajyer arkadaşlarımın sorunları var.ya çalışılan yerlerde muhasebesel anlamda birşey öğretmiyorlar yada verilen ücretler çok düşük.bu konuyla ilgili şikayetimizi dile getirebileceğimiz bir yer varmı?Bu konuda mali müşavirler odalarının çalışmaları varmı? ??? ???

arkadaşlar

benim stajım rahat geçti fakat madur arkadaşlara sesleniyorum

şirkette yapın stajınızı, büroların sizlerden fayadalanmasına izin vermeyin, siz lise stajyeri değilsiniz, lisans mezunu insanlarsınız, şirketlerde muhasebe departmanında rahat bir şekilde yapın, arkadaşlarımızı sömüren büroları kınıyorum ...

selamlar
ocak 2008 stajyeriyim uzun süredir forma üyeyim ve paylaşılan konuları takip ediyorum ben de birşeylar yazmak istedim bir şirkette staj yapıyorum
uzun süre şirket mi büro mu ikileminde kaldım tabi ki bulabildiğim yere girdim bizi de sonuçta stajyer gelse de işe alalım diye bakmıyorlar stajımın bitmesine 14 ay var ve yeterlilik için çalışma yapan arkadaşımız var mı?

bende hala stajer adayıyım..mart ve haziranda 59 la hüsrana uğrayanlardan..kasım 4 olacak inşallah son olur..

oky ' Alıntı:
bende hala stajer adayıyım..mart ve haziranda 59 la hüsrana uğrayanlardan..kasım 4 olacak inşallah son olur..
inşallah son olur ama bu kadar yaklaştığıza göre kesin son olur

turkuazyesil ' Alıntı:
selamlar
ocak 2008 stajyeriyim uzun süredir forma üyeyim ve paylaşılan konuları takip ediyorum ben de birşeylar yazmak istedim bir şirkette staj yapıyorum
uzun süre şirket mi büro mu ikileminde kaldım tabi ki bulabildiğim yere girdim bizi de sonuçta stajyer gelse de işe alalım diye bakmıyorlar stajımın bitmesine 14 ay var ve yeterlilik için çalışma yapan arkadaşımız var mı?

slm turkuazyesil bende uzun süre büro mu şirketmi die düşünürken birde baktım stajımın bitmesine 1 sene kalmış.sonuç olarak şirket oldu.şimdi stajımın bitmesine 7 ay var yeterliliğe çalışmaya başlamadım henüz.sadece bi tane denetim kitabı aldım ömer duman ın.bir plan yapıp 2 hafta içinde başlamayı düşünüyorum.allah herkese emeğinin karşılığını versin inşalah.görüşmek üzere

slm turkuazyesil bende uzun süre büro mu şirketmi die düşünürken birde baktım stajımın bitmesine 1 sene kalmış.sonuç olarak şirket oldu.şimdi stajımın bitmesine 7 ay var yeterliliğe çalışmaya başlamadım henüz.sadece bi tane denetim kitabı aldım ömer duman ın.bir plan yapıp 2 hafta içinde başlamayı düşünüyorum.allah herkese emeğinin karşılığını versin inşalah.görüşmek üzere
[/quote]

slmlar s.smmm.a
öncelikle cevabınız için teşekkür ederim
benim önümde baya bir süre var ama başlarken de biter mi diye düşünüyordum bu staja 8 ayı geçmiş bile birde smmm staja başlama sınavına tesmerin kursuna katıldığım için 3 ay nihayetinde inşallah 2009 eylül de bitecek (yazarkenbile gözümde büyüyor :)) birçok kitap önerisine rastladım bu tavsiyelerde maliyette prof. dr. yurdakul çaldağ-kamil büyükmirzanın kitapları yoğunlaşıyor
muhasebe de prof.dr.nalan akdoğan- orhan sevilengül ben de bu kitapları almak istiyorum ama bulunduğum şehirde bulmam imkansız internetten sipariş edeceğim muhtemelen ama yine de emin değilim yeterli olur mu diye ...... ??? çalışmalrınızda kolaylıklar dilerim Allah herkesin emeğinin karşılığını versin

slmlar s.smmm.a
öncelikle cevabınız için teşekkür ederim
benim önümde baya bir süre var ama başlarken de biter mi diye düşünüyordum bu staja 8 ayı geçmiş bile birde smmm staja başlama sınavına tesmerin kursuna katıldığım için 3 ay nihayetinde inşallah 2009 eylül de bitecek (yazarkenbile gözümde büyüyor :)) birçok kitap önerisine rastladım bu tavsiyelerde maliyette prof. dr. yurdakul çaldağ-kamil büyükmirzanın kitapları yoğunlaşıyor
muhasebe de prof.dr.nalan akdoğan- orhan sevilengül ben de bu kitapları almak istiyorum ama bulunduğum şehirde bulmam imkansız internetten sipariş edeceğim muhtemelen ama yine de emin değilim yeterli olur mu diye ...... ??? çalışmalrınızda kolaylıklar dilerim Allah herkesin emeğinin karşılığını versin
[/quote]

slmlar turkuazyesil
benimde araştırmalarım bu yazarlar üzerinde yoğunlaşıyor.bende kitap bulma imkanı olmayan bir kasabada yaşıyoum
sana tavsiyem sahibinden.com a gir 2. el kitaplar var
baskısına dikkat et
kolay gelsinn

slm arkadaşlar ben afyonluyum okulum yeni bitti staj başlatma sınavına ilk defa girecem tüyolarınızı bekliyorum kolay gelsin