fonradar

Tedbirli Davranmak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tanca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tanca

Katkı Sunan Üye
firma tanıtım için ajanda broşür fiyat kataloğu basacak ayrıca depodaki stoklar için ambalaj malzemesi depo raf işleri yaptıracak ancak internetten bulduğumuz hiç bir firma patronun hoşuna gitmiyor biz ithalat ve ihracat yapıyoruz denetimdeyiz bu matbaa şirketlerinin çoğu paravan ve karavana diyor oysa biz cari hesap açıp bankadan ödeme yapıp hesabı resmi olarak kapatacağız internetten araştırınca vergi levhaları da çıkıyor firmaların ticaret sicil gazeteleri de içlerinde aş de var ama patron derki bunlar hep 1-2 senelik firma eski olanlarda ortak değiştirmiş bana ortak değiştiren ve yeni kurulan firmalar lazım değil hepsi ıskarta başımızı ağrıtır diyor nasıl bir sıkıntı olabilir ki sizce resmi firmalar ve biz iş yaptırıp resmi yönden fatura alıp bankadan hesabı kapatacağız bu kadar titiz olmaya gerek var mı teşekkürler

Bunları,
elin muhasebecisinin bol bol fatura bulduğunu, giderleri arttırmanız gerektiğini, yoksa maaşınızı hak etmediğinizi söyleyen,
çocuklarının memlekete gidiş uçak biletlerini şirjket gideri göstertmeye çalışan, sevgilisine aldığı hediye saati şirket harcamalarına sokmaya çalışan,
villasının kum çimento faturalarını şirket gideri göstermeye çalışan patronunuz mu söylüyor?
İlginç, günlük değişen bir iş ahlak ı var patronunuzun.

Bir durum dikkatimi çekiyor;
buradaki çoğu başlık ile başka sayfadaki sorular da başlıklar da aynı ikisi aynı site mi yoksa aynı kişiler hem buraya hem oraya mı yazıyor?

Maalesef öyle Sayın tuba07
Aramızdaki arkadaşların bazıları,farklı nicklerle benzer diğer sitelere de üyeler.Bende rastlıyorum bazılarına..Normal tabi,bişey diyemeyiz.