Temmuz 2008 Meslek Hukuku

Ynt: Temmuz 2008 Meslek Hukuku

Ben ilk girişim de bu yüzden kaybettim.Mevzuatı takip etdim,yönetmeliklere çalışmadım.İslam Çankaya'nın kitabından çalıştım.Yani illaki güncel kaynaktan çalışmak gerekir.Odanınkitapçığı var en son 2007 aralık basımı ben sınavdan önce onu aldım;zaten ücresiz.En güncelide o bir dahaki sınava girecekler en dalardan temin edebilir.

Ben ilk girişim de bu yüzden kaybettim.Mevzuatı takip etmedim,yönetmeliklere çalışmadım.İslam Çankaya'nın kitabından çalıştım.Yani illaki güncel kaynaktan çalışmak gerekir.Odanın kitapçığı var en son 2007 aralık basımı ben sınavdan önce onu aldım;zaten ücresiz.En güncelide o bir dahaki sınava girecekler odalardan temin edebilir.

Yanlış yazmışım.Uyanamadım heralde.:)

Yeni Meslek yasası değişiklikleri,Kasım sınavı için hayırlı olsun arkadaşlar...

yeni meslek yasası yetmez, yönetmelik-tebliği'de geçtim yakında bakanlığın iç yazışmalarından da sorumlu oluruz.

>:(meslek hukukundan çok acaip soruyorlar soruların cevaplarını çalıştığım kaynaklardan bulamıyorum nerden çalışmam gerekir önerileriniz varsa verirseniz sevinirim

Direk kanunun kendisinden çalışın.

İnşallah temmuz sınavına giren herkes(ben dahil) smmm hukuku dersinden geçmiştir. yoksa kasımda yeni kanuna göre çalışmak ve yeni kanuna göre çalışma kitapları edinmek zorunda kalacağız.

Arkadaşlar meslek hukukundan son değişiklikleride kapsayacak şekilde einde meslek hukuku notları varsa siteye veya bana verirse çok sevinirim arkadaşlar birbirimize destek olalım çok acaip sorularla karşılaşıyoz