arkadaşım benimde temmuzda tek denetim kalmıştı 50 ile zar zor geçtim tesmerin çıkarmıs olduğu bir kitap ver muh denetimi ve raporlama 250 sayfa falan o kitap bütünüyle cok fazla ama birkaç kez okuyunca 50 i kurtarıyo tek denetimse al oku kurtul derim başarıılar..cuneytglp75 ' Alıntı:Arkadaşlar Günaydın,
Birşey soracağım benim sadece denetim dersim kaldı önerebileceğiniz kitap veya ders notları olan arkadaşlar varmıdır acaba? Teşekkürler....
beklemekten baska care yok yoks bayramdada büroya ugrayıp durucaz1517 ' Alıntı:bugun de giremezsek ne yapacağız .kimselerede ulaşamıyoruz bu sorun için.
furki ' Alıntı:merhaba arkadaşlar
bitiren bir arkadaşınız olarak ;
7/7 yapan arkadaşları dinlemek daha faydalı olacağını düşünüyorum ama yinede bazı tavsideye bulunayım
*ders çalışmayı seven birisi iseniz, program yapın tavsiye edilen kaynaklardan çalışın
*ders çalışmayı sevmiyorum diyen mutlaka kursa gitsin, ite kaka gitmeyin (son haklarınızda ecel terleri dökersiniz.)
*Bazı dersleri mutlaka yazarak çalışın.Çok iyi ezber/anlasanızda,sınav yazılı olduğundan ne yazdığınız/yazabildiğiniz önemli. Kurduğunuz cümleden konuyu anlayıp anlamadığınız anlaşılıyor. ben 80 lik kağıt verdim kaldım diyorsanız mutlaka çok komik bir kelime/cümle kurmuşsunuzdur. Kağıdı okuyan bu konuyu bilse böyle yazma diye düşünür. Verdiğiniz cevap yüzde dosan doğru olsada, küçük bür hata "bir çuval inciri..." misali o soruyu getirir.
*çalışırken sadece sınavlar için değil, öğrenemk içinde çalışın/okuyun. bu mesleği yapacaksanız, bilmeden yapılmıyor. Sınavları bir vereyim gerisini sonra düşünürüz demeyin, sizi zorlayan birşey olmadığından öğrenem fırsatı bir daha olmuyor. " en iyi öğretmen ihtiyaçlardır"
*sınava fazla zaman olduğunda farklı kynaklardan yararlanın mutlaka, zaman az ise tavsiye edilen kaynaklardan bir tanesinden hazırlanın.
*Ümitsiz olmayın, stres yapmayın sonuçta (çok boş birisi değilseniz) bir şekilde bitiyor.
*"belgeyi aldım, bugün bambaşka bir insanım" olmuyorsunuz. Sonuçta bu güne kadar gösterdiğiniz azim/gayret bundan sonrada iş hayatı için geçerli olacak..
*son olarak; herşeyin bir manevi yönü olduğunu unutmayın,inanan için
Allah yardımcınız olsun
tşk ler .giremedim birtürlü siteye.bayramdan sonra artık.düzelir inşallah.sami ' Alıntı:pardon yani 03/10 son gün demek istedim
mrarslan ' Alıntı:Herkesin kurban bayramını kutlarım. Benim için 3 bayram bi arada oldu. Birincisi memleketimde geçiriyorum bayramı ailemle ikincisi zaten bugün bayram üçüncüsü inanamadım ama bitirmişim. Sınav sonuçlarının açıklandığından haberim yoktu şimdi az önce girdim ve açıklanmış bi girdim üç derside vermişim. Hemde vergiyi 86 gibi bir notla inanamadım. Çünkü önceki notlarım o kadar kıt gelmiştiki. Neyse Allah a şükür çok sevinçliyim ama gecenin bu saatinde sevincimi paylaşabileceğim kimsecikler yok ortalarda Sizlerle paylaşmak istedim. Darısı geçemeyen arkadaşlarımın başına. Yeri geldik çok karamsarlığa düştüm, yeri geldi tesmere patladım ,yeri geldi stresten bildiğim soruları bile yanlış yaptım,geçen arkadaşlarımıza gıpta ettik hele ki o kitaplar çığ gibi büyüdükçe büyüyordu gözlerimde. Ama şu bi gerçek çalışınca herşey oluyormuş. Allah sabırlar versin arkadaşlar. Öğrendimki iki şey önemliymiş sabır ve çalışma gerisi yalan. Ve arkadaşlar bi itiraf tesmere şu anda minnettarım. 14 yıllık muhasebeciyim ve kendimi bilgili sanırdım. Ama bilmediğim o kadar çok şey varmışki sayelerinde zorlada olsa öğrendim şimdi hem mali müşavirim hemde eskisinden çok daha şey biliyorum. Sakın yanlış anlamayın bitti diye sallamıyorum Tabiki çok hatalı uygulamaları var tabiki yanlışları var ama o diplomayı bana yoktan verselerdi bu kadar mutlu olamazdım sanırım. Bu güzel mutluluğu bu başarma hazzını herkesin yaşamasını temenni ediyorum. Allah-u Teala yardımcınız olsun. İyi bayramlar...