gülümse1907 ' Alıntı:İSTANBUL odası bu hafta açıklanmayacak diyor.
atg ' Alıntı:gülümse1907 ' Alıntı:İSTANBUL odası bu hafta açıklanmayacak diyor.
aradınmı...
gülümse1907 ' Alıntı:atg ' Alıntı:gülümse1907 ' Alıntı:İSTANBUL odası bu hafta açıklanmayacak diyor.
aradınmı...
Arattım...
LEMSAN ' Alıntı:arkadaşlar cuma açıklanır derken internete düşer demek mi istiyorsunuz.o zaman aramalar perşembe olmalı değil mi?
bir gün önceden aradıklarına göre.
bu arada oda ile kim görüşmüşte bayramdan sonra demişler.yetkililer bayramdan öncesini bilmezken kesin birşey söylemezken nasıl oluyorda bayramdan sonra diye kesin bir ifade kullanabiliyorlar.
ben bu işi anlamadım.madem biliniyor bu tam tarih verinde bizde kafamızı toplayalım
filizkizil ' Alıntı:bilmiyorum bişey dikkatinizi çektimi iş yoğunluğu nedeniyle yeminli mali müşavirlik sınav tarihleri değişti
bana geliyorki bu yoğunlukta sınav hazırlıklarını bile tamamlayamayan tesmer bayramdan öncede bizim sınav sonuçlarımızı açıklamaz bu şekilde ve üstelik tek ders beklemek gerçekten çok sıkıcı benim umutlarım şimdiden söndü bayramdan sonra diyorum artık
ubuz ' Alıntı:kaderin böylesine isyan ederim
Gerçekten kimler aranmış bilmiyorum ama martta benim smmm olan arkadaş vardı kimse aramadı internetten öğrendi eğer kullandığınız tel no lar odada kayıtlı diilse aranmıyosunuz o bakımdan panik yapmayalım bikaç kişi aranıyo geri kalan netten öğreniyogülümse1907 ' Alıntı:filizkizil ' Alıntı:bilmiyorum bişey dikkatinizi çektimi iş yoğunluğu nedeniyle yeminli mali müşavirlik sınav tarihleri değişti
bana geliyorki bu yoğunlukta sınav hazırlıklarını bile tamamlayamayan tesmer bayramdan öncede bizim sınav sonuçlarımızı açıklamaz bu şekilde ve üstelik tek ders beklemek gerçekten çok sıkıcı benim umutlarım şimdiden söndü bayramdan sonra diyorum artık
Perşembe aranmazsak bilelimki bu iş bayramdan sonraya kaldı.
efeılgaz ' Alıntı:Gerçekten kimler aranmış bilmiyorum ama martta benim smmm olan arkadaş vardı kimse aramadı internetten öğrendi eğer kullandığınız tel no lar odada kayıtlı diilse aranmıyosunuz o bakımdan panik yapmayalım bikaç kişi aranıyo geri kalan netten öğreniyogülümse1907 ' Alıntı:filizkizil ' Alıntı:bilmiyorum bişey dikkatinizi çektimi iş yoğunluğu nedeniyle yeminli mali müşavirlik sınav tarihleri değişti
Perşembe aranmazsak bilelimki bu iş bayramdan sonraya kaldı.