fonradar

Temmuz 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkulte
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Temmuz 2008 Yeterlilik Sınavı Ne Zaman Açıklanır?

• Bayramdan Önce

Kullanılan: 0 0.0%
  • Bayramdan Sonra

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    0
Ynt: Temmuz 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

komisyon üyeleri tatilden dönememiş, cuma günü gelip kağıtları tesmere teslim edecekler. o günde açıklanacak hatta cumartesi devam edecek. ne öngörü bee ;D

bursa odasıda büyük ihtimal bayramdan sonra diyor..ama yinede kesin bişey demiyelim demişler..

Herkese Merhaba.. Bu hafta açıklanır inşallah.. İstanbul Odasını Mart sonuçlarını beklerken aradım. Ne zaman açıklanacak bilmiyoruz bu hafta zor demişlerdi. Bende İzmir aramalara başlamış demiştim şok olmuşlardı. Sonra öğrendikki toplantı varmış hemen kesip aramalara başladılar. Şu an herkes bi fikir beyan ediyor. Odalarda bizim gibi düşüncelerini söylüyor. Bayramdan sonraya kalabilir tabii ama bu İstanbul odasının iyi attığından başka bir şey göstermez.

arkadaşlar cuma açıklanır derken internete düşer demek mi istiyorsunuz.o zaman aramalar perşembe olmalı değil mi?
bir gün önceden aradıklarına göre.

bu arada oda ile kim görüşmüşte bayramdan sonra demişler.yetkililer bayramdan öncesini bilmezken kesin birşey söylemezken nasıl oluyorda bayramdan sonra diye kesin bir ifade kullanabiliyorlar.

ben bu işi anlamadım.madem biliniyor bu tam tarih verinde bizde kafamızı toplayalım

lanet olsun içimdeki tesmer sevgisine ;D

yavaş yavaş bayramdan sonrasınamı kalıyoruz ne :(

Öyle ya da böyle birgünü daha geride bıraktık. En azından kafımızdaki soru işaretleriyle uyuyacağımız bir gece daha var. Umarım bu gecelerin sayısı artmaz..

LEMSAN ' Alıntı:
arkadaşlar cuma açıklanır derken internete düşer demek mi istiyorsunuz.o zaman aramalar perşembe olmalı değil mi?
bir gün önceden aradıklarına göre.

bu arada oda ile kim görüşmüşte bayramdan sonra demişler.yetkililer bayramdan öncesini bilmezken kesin birşey söylemezken nasıl oluyorda bayramdan sonra diye kesin bir ifade kullanabiliyorlar.

ben bu işi anlamadım.madem biliniyor bu tam tarih verinde bizde kafamızı toplayalım

Lemsan,

Odanın dediği kısa sürede açıklanmayacağı peki haftaya da bayram tatili olduğu için bayramdan sonraya ister istemez kalıyor zaten.

bilmiyorum bişey dikkatinizi çektimi iş yoğunluğu nedeniyle yeminli mali müşavirlik sınav tarihleri değişti:)
bana geliyorki bu yoğunlukta sınav hazırlıklarını bile tamamlayamayan tesmer bayramdan öncede bizim sınav sonuçlarımızı açıklamaz:( bu şekilde ve üstelik tek ders beklemek gerçekten çok sıkıcı benim umutlarım şimdiden söndü bayramdan sonra diyorum artık:(

evet haklısın yeminli sınavınıda kasıma aldılar demekki sınav sorularını yetiştiremedi sınav komisyonu hala soruları cevaplıyorlar baksanıza sınavı ileri tarihe almak garip haa birde kasımda smmm ve ymm sınavı aynı ayda kasım sonuçları mart sonuçları gibi çok geç açıklanacak gibi görünüyor bunlar ellerine gözlerine bulaştırdılar :D inşallah hepimiz için çok iyi olur arkadaşlar sınav komisyonuda haklı biryere kadar o kadar kişinin sınavını okumaları ayrı bi dert buna bi çözüm bulmaları lazım ya sınav yılda 2 sefer yapılacak tam tarih verilecek o zaman herkes adam gibi çalışır ve ona göre de sınav sonucu bekler doğru değilmi arkadaşlar

filizkizil ' Alıntı:
bilmiyorum bişey dikkatinizi çektimi iş yoğunluğu nedeniyle yeminli mali müşavirlik sınav tarihleri değişti:)
bana geliyorki bu yoğunlukta sınav hazırlıklarını bile tamamlayamayan tesmer bayramdan öncede bizim sınav sonuçlarımızı açıklamaz:( bu şekilde ve üstelik tek ders beklemek gerçekten çok sıkıcı benim umutlarım şimdiden söndü bayramdan sonra diyorum artık:(

Perşembe aranmazsak bilelimki bu iş bayramdan sonraya kaldı.

kaderin böylesine isyan ederim

gülümse1907 ' Alıntı:
filizkizil ' Alıntı:

Gerçekten kimler aranmış bilmiyorum ama martta benim smmm olan arkadaş vardı kimse aramadı internetten öğrendi eğer kullandığınız tel no lar odada kayıtlı diilse aranmıyosunuz o bakımdan panik yapmayalım bikaç kişi aranıyo geri kalan netten öğreniyo

efeılgaz ' Alıntı:
gülümse1907 ' Alıntı:
filizkizil ' Alıntı:

Gerçekten kimler aranmış bilmiyorum ama martta benim smmm olan arkadaş vardı kimse aramadı internetten öğrendi eğer kullandığınız tel no lar odada kayıtlı diilse aranmıyosunuz o bakımdan panik yapmayalım bikaç kişi aranıyo geri kalan netten öğreniyo

Valla ben her hat değiştirişimde odaya bildiriyorum:))

arkadaşlar sonuçlar ağırlıklı olarak perşembe günü aramalarla açıklanıyor diye biliyorum. İnşallah hakkınızda hayırlısı olması dileklerimle bu cuma herkes emeline ulaşır.