blackmoney
Katkı Sunan Üye
Ynt: Temmuz 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...
bu arada geçmiş olsun Gülümse1907 kardeşim.
bu arada geçmiş olsun Gülümse1907 kardeşim.
blackmoney ' Alıntı:arkadaşlar sonuçlar ağırlıklı olarak perşembe günü aramalarla açıklanıyor diye biliyorum. İnşallah hakkınızda hayırlısı olması dileklerimle bu cuma herkes emeline ulaşır.
gülümse1907 ' Alıntı:blackmoney ' Alıntı:arkadaşlar sonuçlar ağırlıklı olarak perşembe günü aramalarla açıklanıyor diye biliyorum. İnşallah hakkınızda hayırlısı olması dileklerimle bu cuma herkes emeline ulaşır.
Amin üstad. Teşekkürler ya fena gribim. Bu arada araştırma mı yaptın abi genelde hep perşembemi ?
atg ' Alıntı:arkadaşları tesmeri aramaktan yılmayalım..
aramakla telefon ahizesi eskimez...
hadi sarılın telefonlara
atg ' Alıntı:patron olsa ne olacak.kötü bir şeyi yapıyoruz...
gülümse1907 ' Alıntı:atg ' Alıntı:patron olsa ne olacak.kötü bir şeyi yapıyoruz...
Sürekli arıyoruz ya o bakımdan. Ama doğru sölüyosun patron belki acıyıp tanıdık varmı diye sağı solu arar.
tura ' Alıntı:Günaydın arkadaşlar bu işi inşallah bayramdan sonraya bırakmazlar da yarın aralamar olur cuma günüde açıklanır cuma iki yönden mübarek bir gün kadir gecesi de o günün gecesi ve şu belgeyi böyle bir mübarek gecede almak nasip olursa çok güzel olur ve hayırlara vesile olur.
tüm kader arkadaşlarım ve kendim için.......
tura ' Alıntı:Günaydın arkadaşlar bu işi inşallah bayramdan sonraya bırakmazlar da yarın aralamar olur cuma günüde açıklanır cuma iki yönden mübarek bir gün kadir gecesi de o günün gecesi ve şu belgeyi böyle bir mübarek gecede almak nasip olursa çok güzel olur ve hayırlara vesile olur.
inşallah dediğin gibi olur.hayırlısı.tura ' Alıntı:Günaydın arkadaşlar bu işi inşallah bayramdan sonraya bırakmazlar da yarın aralamar olur cuma günüde açıklanır cuma iki yönden mübarek bir gün kadir gecesi de o günün gecesi ve şu belgeyi böyle bir mübarek gecede almak nasip olursa çok güzel olur ve hayırlara vesile olur.