Temmuz 2009 Finansal Muhasebe

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 3M_FS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Temmuz 2009 Finansal Muhasebe

finansal muhasebe dersinden tecrübeliler çok korkuttuu gözümüü zaman yetişmioor bilanço gelir tablosu hazırlanamıoor vs..diye ben sınavda istenilen herşeyi yaptıımm ve saatime baktığımda 40 dk vardı :o yani şimdi acaba sınavım kötü mü geçtii..yoksa ben mi çok hızlıyımm..sonuçlar açıklanıınca anlaşılacak.... :-\

hll ' Alıntı:
finansal muhasebe dersinden tecrübeliler çok korkuttuu gözümüü zaman yetişmioor bilanço gelir tablosu hazırlanamıoor vs..diye ben sınavda istenilen herşeyi yaptıımm ve saatime baktığımda 40 dk vardı :o yani şimdi acaba sınavım kötü mü geçtii..yoksa ben mi çok hızlıyımm..sonuçlar açıklanıınca anlaşılacak.... :-\

Ben bütün işlemleri 1,5 saatte bitirip çıkan ve sınavdan 90 alan biliyorum.

hazerfan örnek vereyim

ben de 92 almıştım.

Yani iyi konsantre olunursa 100 bile olur.

Fakat dikkat edilecek husus her yevmiye kaydının altına yaptığınız işlemi yazın ve yevmiye kaydından hemen sonra
kebirlere sayıları aktarın ve muhakkak bilanço ve gelir tablosunu yapın.

Burada zaman kazanmak için sınav başlarbaşlamaz 30cmlik cetveli alın ve yukarıdan aşağıya sayfaya sığıdğı kadar boydan boya cetvelle cizin sonra araları silgi ile silin alın size 1-2 dk içinde onlarca T.

bir sıra hazırdeğer bir sıra menkul kıymet vs açılış bilançosunda hesabı olmasa da koyun monografide birden yazmadığınız bir hesap çıkıverir sonlara yazarsınız ve karıştırırsınız.

Açılışta gerekirse geçmiş yıl k/z aktarmalaı yapın.Reeskont işlemleri varsa hemen açılış fişinden sonra ters kayıtları yapın.Muhakkak yansıtma hesaplarını kullanın.