Patron derdimizden falan anlamaz. En kısa zamanda konuşmak gerekiyor ben öyle yapıcam engeç bu hafta içinde konuşurum heralde. belgeyi aldık ama sevinemiyoruz. Allah yardım eder inşallah.hayalişçisi ' Alıntı:büroda işçiliğe devam heralde belli bir süre daha. patron anlar derdimizi heraldebu saatte oturup patron karşısına geçip ''mevcut durumu yeniden değerlendirelim'' desek şık olmaz diye düşünüyorum, yıl sonunu bekleyelim. 30.11.2009 da hesap görelim dedim sadece.
ağır oldu biraz ya bilmiyorum
![]()
stajyer2007 ' Alıntı:Arkadaşlar sınavı kazanmadan önce tek isteğimiz sınavdan başarılı olmaktı. Şimdi sınavı kazandık çok şükür. ama işler karıştı işten ayrılmanın eşiğindeyim ve ne yapacağımı bilemiyorum. Sizce bir şirkette bağımlı çalışmak nasıl olur ben hep büro muhasebeciliği yaptım. Şuan büro açsam 5 defterim var. Bulunduğum il dışına çıkıp iş aramak ne kadar mantıklı olur. Kafam karmakarışık. Sizler ne yapıyorsunuz görüşlerinizi yazarsanız fikir açısından faydalı olabilir.
[/quot
öncelikle hayırlı olsun
eğer bir yıl boyunca kendi başına ayakta kalabilecek isen, yani para kazanmadan bir yıl kendine bakabilecek isen kira elektrik su vb. o zaman büro aç
öbür türlü çok zor. zaman isteyen bu işler.
Allah yardımcımız olsun.
ben bi şirkette muhasebe de çalışıyorum. belge almamı destekliyolar kaliteli personel olursun diiye.ç
o seebple ben şimdilik devam etmeyi düşünüyorum. sen de iyi düşn doğru karar ver.
başarılar diliyorum.
İlginiz için teşşekkür ediyorum. Bende kendi işin gibisi olmaz diye düşünüyorum. Hakkımıza hayırlısı olsun.FERCEY ' Alıntı:sayın stajyer2007 şuan büro açsam 5 mükellefim hazır diyorsun bence hiç düşünme büronu aç forumda takip ettiysen eylül duru arkadaşımız hiç defteri olmadan mart sonucunda bürosunu açmış şuan 3 mükellefi olduğunu söylüyor. bu işler bir anda olmuyor ama başlamak önemli üstelik büro işinide bilen birisisin. insanın kendi işi her zaman bir başkadır.tavsiyem macera aramaktansa bildiğin yolda emin adımlarla yürümen
saygılarımla