Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

tülayy ' Alıntı:
arkadaşlar hangi odalardan arandınız söylermisiniz stajyer2007 tebrik ediyorum seni analiz ve denetimden kaç geldi
Notlarımı bilmiyorum tülay beni oda aramadı ankarada arkadaş var mali müşavir o tesmerden öğrendi beni aradı İnşallah Tülay sende geçersin

Bu arada özellikle istanbul odasından aranan olursa soyadının baş harfini de yazsın bir zahmet ya :D

ilk girişimdi 2 dersten kalırım diye bekliyorum.soyismim baransel kimse aramıo :D

ordeal28 ' Alıntı:
arananlar neden hangi odanın aradığını söylemiyor.bence yalan söylüyorlar arkadaşlar hikaye

arkadaşım sen aranmadın diye arandım/aramalar başladı diyenler yalancı mı oluyor? yani sen aranmayınca inanmayacak. görmeden kanaat getirmeyeceksin demek ki. biraz insanlara güven...

kazananlar. tek tek soyadlarının baş harflerini ve odayı yazarlar mı

Cep telefonunu mu arıyorlar yoksa ev veya iş telefonunu mu arıyorlar ? bilgi verirseniz sevinirim

stajyer2007 ' Alıntı:
tülayy ' Alıntı:
arkadaşlar hangi odalardan arandınız söylermisiniz stajyer2007 tebrik ediyorum seni analiz ve denetimden kaç geldi
Notlarımı bilmiyorum tülay beni oda aramadı ankarada arkadaş var mali müşavir o tesmerden öğrendi beni aradı İnşallah Tülay sende geçersin

YALANDAN KİM ÖLMÜŞ TESMERDEN ÖĞRENMİŞ MİŞ...

bence yalan.yine biri şaka yapıyor ama hiç hoş değil ..insanların yüreğine inecek.

inşallah stajyer2007 çok kötüyüm eve nasıl gideceğim bilmiyorum

evet arandığını iddaa edenler hangi oda oldugunu söylemezse çok ağır konuşacağım

ARANAN FELAN YOK BİR KAÇ KİŞİ İÇERİDENÖĞRENDİĞİNİ İDDA EDİYOR BİZDE EKRAN BAŞINDA KAVZUNUYORUZ.

ne kadar güvensiz olmuşsunuz arkadaşlar.Kazandım diyenlerin önceki yazılarını inceleyin bakalım böyle bir şey yaparlar mı ? Daha fazla rezil olmadan özür dileyin bence.

cbirhan79 ' Alıntı:
stajyer2007 ' Alıntı:
tülayy ' Alıntı:

YALANDAN KİM ÖLMÜŞ TESMERDEN ÖĞRENMİŞ MİŞ...

arkadaşım aranmadığın için bilmiyorsun. başkan aradığında sadece seni tebrik ediyor. notlarını söylemiyor. sorduğum vakit "bize sadece kazananların listesi geliyor notlar yazmıyor" demişlerdi...

merdiven ' Alıntı:
hayır böyle bir şeyin şakası olur mu? ben de ilk onu aramıştım sevincimi paylaşmak için o da beni aradı...
merdiven arkadaşını bursa odası mı aramış??? yoksa başka bir kaynaktan mı almış haberi

İ.S.M.M.M.O. ARADI ARKADAŞLAR.... OK .Mİ (NİYE İNANMAZSINIZ Kİ ALLAH ALLAH)

BEN ' Alıntı:
merdiven ' Alıntı:
hayır böyle bir şeyin şakası olur mu? ben de ilk onu aramıştım sevincimi paylaşmak için o da beni aradı...
merdiven arkadaşını bursa odası mı aramış??? yoksa başka bir kaynaktan mı almış haberi

Bursa odası. Mesut başkan aramış.

hakid ' Alıntı:
Cep telefonunu mu arıyorlar yoksa ev veya iş telefonunu mu arıyorlar ? bilgi verirseniz sevinirim
benim cebi aramışlardı ...

ismmmo adasından aradılar kazanmışım

slm herkese ruhsatı almışım darısı sizin başınıza

16:38 aradılar yayha başkan aramıza katıldın dedi.

soy isim :akbulut

istanbul oadsına kayıtlıyım