Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Yarın resmi tatil olsa keşke :D,bugün hiç bir iş yapmadım forumdan dolayı,yarında bugünden farksız olacak gibi.

arkadaşlar istanbul da kazanan bin civarındaymış, kazananları bugün saat 14:00 de aramaya başlamışlar yarın devam edeceklermiş yarın akşamda internette açıklanacakmış

aranan arkadaşlara sormak istiyorum cep telinizdenmi aradılar sabit telinizden mi ) ::)

fuysal ' Alıntı:
arkadaşlar istanbul da kazanan bin civarındaymış, kazananları bugün saat 14:00 de aramaya başlamışlar yarın devam edeceklermiş yarın akşamda internette açıklanacakmış

vay beee..bi ben kaldım..yahuuu benım gıbı bı kac kere gırıpte vergıden kalan yok mu. hele bu başarının 7/7 yapanlar olduugnu duydukça..tebrık edıyorum onları

artık mali müşavirim darısı bu yolda emek harcayan sevgili arkadaşlar sizlerin başına, kazananları canı gözülden tebrik ediyorum, kazanamayanlar hiç üzülmesin çalışınca oluyor

bu arada vergi dersi için Deha Bakırköy den çok değerli Mevlüt Hocaya, Maliyet için Murat Bakırköy den Abdulkadir Hoca ya , hukuk için yine Murat'tan sevgili avukat Serhat hocaya ve Denetim için de Oğuzhan Hocaya ayrı ayrı en içten teşekkürlerimi sunarım

jenya ' Alıntı:
bu arada vergi dersi için Deha Bakırköy den çok değerli Mevlüt Hocaya, Maliyet için Murat Bakırköy den Abdulkadir Hoca ya , hukuk için yine Murat'tan sevgili avukat Serhat hocaya ve Denetim için de Oğuzhan Hocaya ayrı ayrı en içten teşekkürlerimi sunarım

;D ;D ;D ;D ;D bizdende selamlar,

Benden de değerli hocalarıma selamlar!!!!

ya bende de. hele dehaya...yeterlilik için bu kadar yeterli hocalara selam olsun

ayrıca arkadaşlar şunu da söylemeliyim ki bunun üstüne çok güzel bir şarkı iyi gidiyor, kazanamayan arkadaşlar beni bağışlasın ( apolas lermi - ağapom(sevgilim) kazananlar stresten uzaklaşsın, kazanamayan arkadaşlar bence (naçizane) muhakkak kursa gitsin

Bursa odasında vergi dersleri için emeğini esirgemeyen değerli hocam Yrd.Doç.Dr.Adnan GERÇEK e çok teşekkür ederim.

bu arada forumda nickini bilmediğim sevgili akgül kazandın mı ? lütfen cevap...

sonuçların ne zaman yayınlanacağına dair bilgisi olan var mı? genelde tesmerden önce odanın sayfasında staj bölümünde yer almaya başlar..

sınav sonuçları ile ilgili online sınav başvurusu linkinden girip bakarsanız notlarınızı daha çabuk görürsünüz yalnız ben henüz göremedim soyismimde a ile başlıyor tahminimce 12 den sonra yüklerler...

sahura kadar kalıııcam anlaşılan. ne işime yarayacaksa!

bu durum çok vahim ya.. ne zaman açıklanacağı belli değil..
birde her oda aramıyor.. anlamadım ya bu stres bana fazla

mustafa başkanımdan ses yok ,bu saatden sonrada aramaz ,bende rahatsız etmeyim bu saatde kendisini ,açıklanmazsa sahurda alo deriz başkanıma :D :D sahurda mali müşavir olarak uyanma dileğinle iyi geceler ayrıca başta antalya odasına kayıtlı aday meslek mensubları olmak üzere sınavı kazanan herkezi tebrik ederim meslek hayatlarında başarılar dilerim herkezin gönlüne göre olsun arkadaşlar iyi nöbetler :D :D

yetersınav forumu takip edemedim aradılar mı seni