Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

hukuk dışındaki sözel dersler zorlayacak diye düşünüyorum. sayısallarda ise zorlarsa maliyet belki zorlar.

nurdal ' Alıntı:
denetim çalışmaktan bıktım artık 5 kez kitap okunurmu
dikkat ederseniz denetimde sorular insanı çok yanıltıyor sadece sayınınz diyor ama cevaplar açıklanıyor açıklamalarıda yazılmış onun için arkadaşlar sınavda sadece sayınız diye biten sorulara
cevap verirken küçükte olsa açıklama yazınız derim.
herkese sonsuz başarılar

Sınavı yapan kişiler ile sınav sonuçlarını tesmerin sitesinde cevapları ile yayınlayanlar aynı değilmiş arkadaşlar. O yüzden geçmiş yıllar sorularını çözerken fazla takılmayın.

Denetimden tek tavsiyem yorum katın. Ve bilmesinizde soru içinde geçen mutlaka birkaç kelime tanıdıktır. Makul çerçevede birşeyler yazmaya çalışın.

Sabahtan beri tekrar yapıyorum. Hukuk ve denetimi tam tekrar vergiyi ise sadece g.v.k nu tekrar okudum. Biraz mesleğe bakayım . sonra k.v ve v.usulden nokta atışı :) Ve tekrar ilk ders denetim.

Galiba artık normal değilim. :(

sınava girecek bütün arkadaşlara başarılar diliyorum.allah kolaylık versin.

kerem81 ' Alıntı:
Sabahtan beri tekrar yapıyorum. Hukuk ve denetimi tam tekrar vergiyi ise sadece g.v.k nu tekrar okudum. Biraz mesleğe bakayım . sonra k.v ve v.usulden nokta atışı :) Ve tekrar ilk ders denetim.

Galiba artık normal değilim. :(

Denetimden Ezberlenecek yerleri ezberledim.Bir tek kitabı okumak kaldı.Yorum yazabilmek için bir kez daha okursam başka da yapacak birşey yok.Diğer dersler içinde tekrarları aralarda yapacağım inş. :) hepimiz için hayırlısı.Daha pazar günü yapılacak olanları hiç düşünmüyorum bile....

Ay dimi daha pazar da var :) Düşünmeyelim bence de :) Hayırlısı artık .

Hafta sonu sınava girecek bütün arkadaşlara başarılar diliyorum. Allah(cc) yar ve yardımcınız olsun.

herkese bol şans ve başarılar diliyorum..

bu sıcaklarda iki gün sınava girmek gerçekten zor,sınava girecek tüm arkadaşların Allahu Teala yardımcısı olsun, İnşallah emeklerinizin karşılığını fazlasıyla alırsınız.

arkadaşlar bence bu işin en zor kısmı başlatma sınavı ve sıtaj süreci hepiniz bu süreci geçtiğine göre belki iki ay belki de 6 ay sonra smmm olacaksınız,onun için fazla stres yapmayın hayat devam ediyor sağlık olsun. tekrar hepinize başarılar.

Hepinize başarılar Arkadaşlar... Allah yardımcınız olsun...
İlk kez giren Dostlar, boş kağıt vermeyin soruyu iyice okuyup bildiklerinizle eşleştirip konu çerçevesinde mantıklı şeyler yazın işe yarıyor ...
pazartesi iyi haberlerinizi almak dileğimle...

korkuyorum artık dua edin arkadaşlar

Ben de Mart 2009 sınavında geçtim tüm dersleri arkadaşlar ve çok heyecanlıydım. Umarım emek veren herkes başarılı olur. Bol şanslar, kolaylıklar diliyorum herkese...

Arkadaşlar panik oldum ben. Nüfus cüzdanı hariç başka bir evrak yok dimi alınacak. Kalem falan hariç :)

Kol saati kullanmayan arkadaşlar, sınav için yanınıza almayı unutmayın. Ben unutmuştum da.. Sürekli görevli hocaya sormak olmuyoor :::::::)

Çok haklısın. Onu başucuma koydum bile :) Teşekkürler

herkes başarılar dilerim.umarım herkes girdiği tüm sınavlardan geçer :)