Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Kesinlikle öyle.Ben kursa giden yakın bir arkadaşımdan almıştım.İlk kez girmenin eksikliğini gördük.Meslek bu dönem çok farklı geldi bana.Geçmiş sorulara bakarak yani.Neyse hayırlısı bakalım.

esperado ' Alıntı:
biletin geliyo e.smmm.a yakında ordayım kaldı 25 gün :) sonra geri sayım başlayacak, gerçi şimdiden başladı ya neyse :)

anlamadım esperado.gerçekten en ufak bişe anlamadım

meslekle ilgili odaların sitelerinde hem kanun yönetmelikleri indirin direkt ordan çalışın notlarda eksiklik veya son bilgiler olmayabilir. ben kasımda vermiştim ve anakara odasının sitesinden indirdim ve onlarla geçtim.
Allah hepinizin yardımcısı olsun beklemek kötü ama aranınca herşey bitiyor inşallah sizlerde bayramdan önce o güzel haberi alırsınız

Arkadaşlar herkese merhaba,

Bende bu ekteki dosyayı burdan bi arkadaşımızdan aldım. Kim olduğunu hatırlamıyorum ama (O kadar çok not indirmki :) ) kendisine paylaştığı için çok teşekkür ederim. Çok güzel hazırlanmış. Masa üstüne kaydettim ve arada açıp okuyorum. Tabiki bi kitabım var ama bu notu çok beğendim.

Buraya eklemek istiyorum ama olmuyor. Notu isteyen olursa gönderebilirim yada tarif edersiniz eklerim buraya.

Bu dosyayı ben indiremedim.Lütfen sıkıştırıp gönderin yada başka bir indirme yolu gösterin.:((

Hat-İce ' Alıntı:
Bu dosyayı ben indiremedim.Lütfen sıkıştırıp gönderin yada başka bir indirme yolu gösterin.:((

Ben dosyayı ekleyemedim ki zaten. Siz hangi dosyadan bahsediyorsunuz Hatice hn. Dosya büyük dedi

Hukuk ve Meslek Hukuku (yani en zor olan ders habire oku dur!)

istersen mail adresine hukuk notlarını atabilirim
Hat-İce ' Alıntı:

Hat-İce ' Alıntı:

önemli olan beynin ne kadar uzun süreli gördüğü değil. Ne sıklıkta gördüğüdür. Bu demekki son iki üç hafta gece gündüz çalışmak yerine kısa aralıklarla hergün bol bol tekrar etmek.

İşten zaten yorgun gelen beyine masal etkisi yaratıyor aslında sözel dersler.Sonuçta artık hergün en az yılsonu kadar yoğun geçiyor.KDV Muhtasar derken aylık olan B formları birde her firmanın bir dünya bankası (evli ve çocukluysanız o kısma hiç geçmiyorum bile) nasıl okunur ve nasıl anlanır siz düşünün artık.Ben okurken uykuya geçiyorum ve rüyamda tekrar yapıyorum :)))

Hat-İce ' Alıntı:
İşten zaten yorgun gelen beyine masal etkisi yaratıyor aslında sözel dersler.Sonuçta artık hergün en az yılsonu kadar yoğun geçiyor.KDV Muhtasar derken aylık olan B formları birde her firmanın bir dünya bankası (evli ve çocukluysanız o kısma hiç geçmiyorum bile) nasıl okunur ve nasıl anlanır siz düşünün artık.Ben okurken uykuya geçiyorum ve rüyamda tekrar yapıyorum :)))

Çok haklısınız. Ama bunun bir sonu yok. Ruhsatı alınca tek fark sınav stresi olmadan okumak olacak.

bence sınav 31 agusy-tosta acıklanacak arkadaşlar cok var daha cok ???

mrb arkadaşlar. bende bu siteyi kasımdan beri sadece takip ediyordum sürekli okuyordum bugünde üye oldum.

ben işlerimin yoğunluğundan hepsini veremiyeceğimi bildiğimden kısım kısım alıyorum derleri. ilk kez mart 2009 sınavına girdim. 3 ders verdim.temmuzdada anazli ve fin.muhasebeye girdim bakalım ne olacak. bunlarıda verirsem aralığa hukuk ve vergi hukuku kalmış olacak

allah hepimizin yardımcısı olsun.

Arkadaşlar "kerem81" arkadaşımıza önce teşekkür ederim. Defter tasdik zamanı sorusunu tutturduğu için. Gerçi ben tam yazamadım ama. İnşaat sorusu dehanın vergi kitabında var. aynı soru. sınavda demişer iki inşaat bir nalbur işi. kitapta da nalbur işi. adamlar nalburu bile tutturmuşlar. Amortisman dağıtımı ve gider dağıtımı aynen var. sadece rakam farklı. isteyen bakabilir. sayfa 301-303. o uygulama sorusu sayesinde geçicem. Karı hesaplarken yanlış hesaplamışım ama kanun maddesi gidişat hepsi doğru. Umarım geçerim.

merhaba arkadaşlar ya bu ne notu oluyor ben anlayamadım.Bana açıklama yapar mısınız.

Acaba kağıtlar okunmaya başladımı..

stajyer2007 ' Alıntı:
başlamışlardır sıradan çize çize gidiyorlardır şimdi. 30, 25, 35, 40, 15, 20 vs. vb. puanlarla doluyordur kağıtlarımız :D

bil_gin ' Alıntı:
stajyer2007 ' Alıntı:
başlamışlardır sıradan çize çize gidiyorlardır şimdi. 30, 25, 35, 40, 15, 20 vs. vb. puanlarla doluyordur kağıtlarımız :D
çok iyimsersin 0, 02, 05, 07 puanlar

stajyer2007 ' Alıntı:
bil_gin ' Alıntı:
stajyer2007 ' Alıntı:
çok iyimsersin 0, 02, 05, 07 puanlar
iyimser ya da kötümserlik noktası değil ki. forumun genel havasına bakarsan zaten kimse benim yazdığım puanlardan daha yükseğini almayı ya beklemiyor ya da ummuyor bende gerçekçi davrandım sadece o kadar ;)