Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

arkadaşlar ben bodrumdayım otelım yok ama buyrun misafir edeyim :)
evet gerçekten zor burda çalışmak temmuz sınavına çok çalışamadım o yüzden 3 derse girmiştim bende herkez gibi merakla bekliyorum .)

Arkadaşlar bakıyorum forumda 10 kişi falan online ve 30 - 35 ziyaretçi görünüyor herkes bişeyler bekliyor sanki kimse bişey yazmıyor forum durgunlaştı sanki

stajyer2007 ' Alıntı:
Arkadaşlar bakıyorum forumda 10 kişi falan online ve 30 - 35 ziyaretçi görünüyor herkes bişeyler bekliyor sanki kimse bişey yazmıyor forum durgunlaştı sanki

hayır sınav sonuçlarını biz yayınlıyor olsak ziyaretçileri çözeceğim ama anlamadım gitti. bu arada 80 li yılların sonunda ziyaretçiler diye bir dizi vardı hatırlar mısınız?

Ben 83 doğumluyum hatırlamıyorum. Bu arada şafak 42.

Akşam rüyamda tekrar sınava giriyordum. Vergi ve meslekten ;D Zaten bunlar kesin inş böyle olur başka da gelmez . Ama bir türlü sınıfı bulamıyordum aşağı yukarı koştum durdum. Sonra beni Rıfkı diye birinin yanına oturttu görevli , son tekrarı yapamıyordum :( Korkunçtu ya. Uyanınca dedim ki , demekki benim kağıdım okundu artık okuyan kişinin de ismi Rıfkı olsa gerek :) Bittim ben ;D

Hayır olsun ya :):)

İnşallah aralıktan sonra da,Yahya Arıkan'ı görürsün törende ruhsatı verirken :)
Rıfkı parazit yapma çık aradan :) :) :)

hayır olsun rüyan :)

hepimiz sınavlarla bozmuş durumdayız biraz, benim de sözellere çalışmam gerekiyor aralık için ama nerden başlasam ne yapsam bilemiyorum

Evet artık iyi bişeyler görmek istiyorum ki iyi şeyler gelsin başıma :) ömrüm sınavla geçiyor. Hocamın dediği gibi "Hayat sınav".

Sınavla yatıp sınavla kalkınca maalesef az da olsa kafayı bozduk gerçekten ;D

arkadaşlar moral veren bir gelişme yok mu. hep bu sınav süreci böyle kabuslarla mı geçecek kendimi bir an sınav filminde gördüm. en kötüsünü düşünup ona göre hayatımıza yön verelim ne olacak dünyanın sonu da değil ki....

arkadaşlar sınav sonuçlarının açıklanması için bu kadar stres yapmayın zaten sorular belli cevaplar belli zaten biliyorsunuz . ben mart sınavından çıktım fakültenin önünde kitap satılıyordu bir tane meslek hukuku kitabı aldım arkadaş ne yapıyorsun dedi 6 sınından geçtim meslekten kaldım dedim alcaksan sende al dedim yok ben 7/7 gelir bana dedi ikimizinde mart sınavında dediğimiz sonuçlar geldi temmuz sınavında da çıktım okulda meslek kitabı ihtiyacı olan varmı diye sordum kimse istemedi bende okulun duvarına koydum ihtiyacı olan alsın diye çünkü sınavdan çıktınmı cevaplara kitaptan baktınmı belli oluyor yani sonuçun açıklanması için bu kadar stres yapmayın kaldığınızı tahmin ettiğiniz özelliklede sözel derslerede şimdiden çalışmayın havalar güzel unutun sınavı az kafa dinleyin aralıktaki sınava gireceklerede şimdiden başarılar dilerim

Murat Öncelikle şimdiden tebrik ederim.Ancak Temmuz sınav sorularına bakma şansın olduysa Mart dönemi gibi kesin cevabı olan sorular yoktu.Ve puanlama ne şekilde,neye nasıl puan verecekler bu dönem çok önemli.Bende Meslek ve maliyetten kaldım diyorum ama diğer derslerden inşallah süpriz yaşamam 5 tane verirsem çok çok rahat edeceğim.

quote author=yeterlilik link=topic=24907.msg157208#msg157208 date=1248435424]
Murat Öncelikle şimdiden tebrik ederim.Ancak Temmuz sınav sorularına bakma şansın olduysa Mart dönemi gibi kesin cevabı olan sorular yoktu.Ve puanlama ne şekilde,neye nasıl puan verecekler bu dönem çok önemli.Bende Meslek ve maliyetten kaldım diyorum ama diğer derslerden inşallah süpriz yaşamam 5 tane verirsem çok çok rahat edeceğim.
[/quote]

teşekürler yeterlilik ama ben bu sitede meslek hukukunu hafife alamayın dikkat edin diye çok yazdım ayrıca 45-55 arası bir sınav sonuçu tahmin ediyorsanız stajer 2007 arkadaşımız gibi sınav sonuçu açıklanana kadar kafayı yersiniz çünkü 45-55 arasında 10 puanlık gibi büyük fark var yani bu kadar büyük fark olmaz arkadaşlar en kötü 45-50 arası beklersiniz onuda söylerim 45-50 arası puan veren hoca çok rahat size 50 verir geçersiniz.bazı arkadaşlar ya ben 70 bekliyordum 30 geldi diyenler olur yok öyle bi sey bunu diyenler ne yazdığını bilmeyen konuya hakim olmayan kişiler kağıda ne yazdıysan o gelir oynasa 3-5 puan oynar zaten bu oynamada 45-50 arasındaysa hoca 50 verir geçersiniz mart sınavında sadece denetimden 80 puan beklemiyordum onda da o kadar büyük fark yok ayrıca cevaplarım güzeldi ama kağıda söyle baktım yazı çok kötü hocam ben hoca olsam böyle kötü yazılmış kağıdı okumam diye not düştüm belki bunun sayesinde hoca daha dikkatli okumaya çalıştı böylelikle beklentimin üstünde geldi geri kalan sınavlarda ne yazdıysam o geldi zaten insan sınavdan çıktımı cevaplara bile bakmada biliyor nasıl olduğunu yani kimse uykusuz kalmasın stres olmasın sonuçu değiştirmez bu tek söylediğim bu benim

sengili murat verdiğin bilgiler için teşekkürler.evet stresli bir bekleyiş içindeyiz ve yapılacak hiçbirşey olmuyor herşeyin hayırlısı inşallah kaldığımız derslerden geçebiliriz.

smmm lerin yarısının bayan olmasını isteyen -masum türker- umarım bir daha düsünür

AnneBenMuhasebeciOldum ' Alıntı:
herkes vaatlerde bulunmuş görmemişiz iş yoğunluğundan.

Eğer kalan tek dersim denetimi geçersem burdan ilan ediyorum,

sitenin tüm sayfalarını asfalt kaplatcam,
bundan sonra her sabah forumda açık büfe kahvaltı, sınırsız çay ikram edilecek,
evde kalmışlara forumdan koca bulcam,
yoğun iş günlerinde forum ziyaretçilerine malezyalı üyeler tarafından masaj yapılacak,
öğlen aralarında bayan üyelere fal bakılacak, diğer üyeler hakkında dedikodu yapılıp iftiralar atılacak,

herkes vaatlerde bulunmuş görmemişiz iş yoğunluğundan.

Eğer kalan tek dersim denetimi geçersem burdan ilan ediyorum,

sitenin tüm sayfalarını asfalt kaplatcam,
bundan sonra her sabah forumda açık büfe kahvaltı, sınırsız çay ikram edilecek,
evde kalmışlara forumdan koca bulcam,
yoğun iş günlerinde forum ziyaretçilerine malezyalı üyeler tarafından masaj yapılacak,
öğlen aralarında bayan üyelere fal bakılacak, diğer üyeler hakkında dedikodu yapılıp iftiralar atılacak,

bomba ya koptum :)

Cumartesi cumartesi çalışıyorum suratım asık , kaşlarım çatık.
Ama beni bile güldürdünüz ya helal olsun ;D
Bu arada ben fal kısmına bayıldım. bende istiyorummm ;D ;D

fal bakma hizmeti sadece bayan üyelere,
erkekler için askerlik ve kız muhabbeti saatleri olacak, foruma yeni gelen kızlar hakkında konuşulcak. taktikler verilecek.

Bakın bu ayrı komik oldu benim için ;D ;D Alemsiniz ya ! :)

Askerlik :) Kız muhabbeti bayıldım valla :)

merhaba arkadaşlar ben foruma yeni üye oldum herkes inş. dileğine kavuşur murat özkan arkadaşım bu 7/6 başarı için kullandığın kaynaklar hk bilgi verirsen memnun olurum.

soran ' Alıntı:
merhaba arkadaşlar ben foruma yeni üye oldum herkes inş. dileğine kavuşur murat özkan arkadaşım bu 7/6 başarı için kullandığın kaynaklar hk bilgi verirsen memnun olurum.

Yeterlilik sınavına yönelik tavsiyeler konusunu okuyabilirsin. Çok faydası olur.

iki gündür forma takılmıyoruz formun havası değişmiş muhasebe dışında her şey mevcut... yanı anlayacağınız şafak sıkıyor galiba