Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

soran ' Alıntı:
merhaba arkadaşlar ben foruma yeni üye oldum herkes inş. dileğine kavuşur murat özkan arkadaşım bu 7/6 başarı için kullandığın kaynaklar hk bilgi verirsen memnun olurum.
arkaaşım belli kaynak yok zaten sözelleri inyternetden bulduğum kaynaklarla çalıştım sayısalda zaten konu çalışmadansoru çözdüğüm için elime geçen her soruyu çözdüm sadece islam çankayanın yetrlilik kitabını aldım ondanda sadece sayısal soruları çözmek için kullandım bide meslek hukuku için ondan da kaldığımdan dolayı dehanın meslek kitabını aldım gerisi hep karma kaynak internet staj başlatmadan kalan kitaplar kursa gitmediğim için özet ders notlarını internden indirdim yani kaynak vekitap olayı fazla önemli değil hepsi zaten aynı özel bir kitap ve kaynak yok

tşk ederim murat bey bende gözlem yayıncılığın önerdiği kitaplar ile deha arasında kalmışdım ama anladımki hepsi aynı hangisi olursa olsun.

Aslında ben geç açıklanmasına hakveriyorum. sınava girmeden önce gerçekten geç açıklandığını daha erken açıklanması gerektiğini düşünürdüm ama sınava girince vermiş olduğum sınav kağıtlarımda yazım acele yazmaktan dolayı zor okunuyor gerçekten bu yazıları okuyup notlandırmak zor olmalı dedim

Ebrulimm ' Alıntı:
Bnce kötü yazıyı okumak için kimse uğraşmaz,okuyan adamın yerine koysanıza kendinizi...
Bence st2007 umarım birdaha girmezsin ama olur da girersen kağıt düzenine ve yazına itina göstermelisin.
Okumak için uğraşmak zorunda onların işi bu yazım çirkin diye cevaplarımın üzerini çizip 0 verecek hali yok yazım normalde çirkin değildir ama sen girince sınava nasıl bir durum olduğunu o zaman anlarsın zaman kaygısı, düşünmek düşündüklerini kağıda yazmak inan bunları yaparken birde yazının güzelliğiyle uğraşırsan zaman zor yetişir.

Aralık sınavına çalışmaya başlamam lazım.ama hepsi sözel şimdi çalışsam nasılsa unuturum diye erteleyip duruyoum.gaza gelmek için fruma giriyorum geyik muhabbetini görünce daha da gevşiyorum:)biri bana gaz versinnnnnnnnnnnn

Kendimi okuyan adamın yerine koyuyorum inan en okunmaz yazıları bile okumak için gayret gösterir ve olumlu yaklaşırdım

stajyer2007 ' Alıntı:
Kendimi okuyan adamın yerine koyuyorum inan en okunmaz yazıları bile okumak için gayret gösterir ve olumlu yaklaşırdım

Bende senin gibi düşünüyorum. Bunu en iyi o sınava giren o duyguyu yaşayan bilir. Bende elimden geldiğince düzgün yazdım ama tekrar okurken sırf düzgün olsun diye silip tekrar yazdığım ellerimin titrediği cümleler bile vardı. İnsanlık hali robot değiliz ya. Gerçekten ilk stres ve yazılı olması insanı sıkıyor.

Okuyanda insan halimizi anlar elbet. Ben en iyi bildiğim şeyleri bile unuttum çıktı o an akalımdan. Yani arkadaşlar kısaca heyecanlanmayın sakin olun çünkü bu bir sınav öyle yada böyle atlatacağımız bi sınav. Güzel heyecan bunlar. Sıkmayın canınızı :)

Bence ilk deneyim çok güzel birşey :) kendi adıma yani.İLk girecek arkadaşlar eğer az çok mesleğin içindeyseniz hiç çalışmadığınız sorulara öyle bir cevaplar veriyorsunuz ki sınavdan sonra siz bile şaşırıyorsunuz.Heyecanı yenmek çok önemli tabi.Sınav aralarında arkadaşlarla olan muhabbetler filan çok güzel.Aralarda ders çalışılmıyor çok denedim ama ben başaramadım aralarda çalışmayı.Onun için için Aralıkta aralarda sıf muhabbet edicem.Yazının okunmamasına gelince,Çok zorlarsa bence de bırakırlar.Size bir örnek vereyim.Arkadaşım maliyetten kalmıştı martta 40 ile.Sınavdan sonra konuşuyoruz dediği tek şey maliyetten kalırsam yazımdan kalırım o kadar karışık ki kağıdım bir görmelisin demişti.Sonuçlar açıklandı 40 ile kalmıştı.Sonra itiraz etti ve nihayetinde 50 ile geçirmişler.İnşallah böyle bir sorunumuz olmaz.Açıklansada ders çalışsak :) :) :)

ya arkadaşlar vergi hocasının notu nasıldır.

mrb arkadaşlar hepinize mutlu muhabetler dilerim. benim vergi kağıdım cuma günü okundu sanırım. benim iki dersim kalmıştı rüyamda -61 ve 1 gördüm bu rüyanın tabiri nasıl olur benim yaptığım yoruma göre bir dersten geçtim bir dersten de 100- 61=39 almışım... farklı yorumu olan arkadaşlar varsa bekliyorum. yinede en iyisini bilen Allah'tır

bu rüyaya göre bence sen 1 aldığın dersten geçer 61 aldığın dersten kalırsın.çünkü 1 uğurlu sayı olarak kabul edilir.farsça da 6 sayısı muzeyn diye geçer rüyada.olumsuz manasına gelir.ama yanında 1 olması kafamı karıştırdı.neyse işallah 2 sindende geçersin de kurtulursun.bizde öyle

bence kardeşim sen sınav sonuçlarını gün içinde çok fazla düşünüyorsun ondan rüyana girmiş. rüyalar 3 türlüdür rahmani, şeytani, cismani. seninki kesinlikle cismani yani gerçek rüya değil. gerçek rüyalar rahmanidir. bu arada bi tabirde ben yapayım sen ruhsatı alıp trabzona yerleşiyorsun orda mesleği yapıyorsun :) hehe. Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar bu saatten sonra yapacak bişey yok sadece tevekkül yeter. hoşcakalın kardeşlerim.

Değerli arkadşlarım yaptığınız yorumlardan dolayı hepinize canı gönülden teşekür ederim. inşallah hepimiz için iyi olan olur.... burda kaldı 30 gün

@rk ' Alıntı:
mrb arkadaşlar hepinize mutlu muhabetler dilerim. benim vergi kağıdım cuma günü okundu sanırım. benim iki dersim kalmıştı rüyamda -61 ve 1 gördüm bu rüyanın tabiri nasıl olur benim yaptığım yoruma göre bir dersten geçtim bir dersten de 100- 61=39 almışım... farklı yorumu olan arkadaşlar varsa bekliyorum. yinede en iyisini bilen Allah'tır

Bakıyorum rüyalar arttı ;D Rüyan ilginç :) ama inan yorumun daha ilginç ;D Hayır olsun bakalım, sonucu beraber göreceğiz.

umarım yorumumda yanılmış olurum.

Forumda ses yok , şafak 32 diyelim mi ?

imkan vermiyorum 32 olmasına. bayram rehaveti çöker daha kağıtları okuyanların üzerine :)

hakid ' Alıntı:
Forumda ses yok , şafak 32 diyelim mi ?