Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

şafak 56 mı? sınavlar 28. Ağustosta açıklanır arkadaşlar hiç sıkmayın canınızı...

neee 56 mı :o :o :o bence de 28-29 ağustosta açıklanır.

eğer 56 günü bulursa yüksek ihtimal birçoğumuz Bakırköy taraflarında yer ayırtırız kendimize gibime geliyor :)))

ben 11 eylül diyorum. hemde cumaya geliyor. bence şafak 43

bak şimdi. böyle bi şımarıklık çöktü üstüme. :):) ama şimdi olmadı, öyle içimden geldiği gibi sallamasyon yapamıycam sorumluluk yükledin omuzlarıma :):)
içimden geldi birde benim için özel bir gün 11 eylül diye hissediyorum. daha önce açıklanırsada ben 11 eylülde bakıcam dermişim sonuçlarıma :)

yeterlilik ' Alıntı:
3M_FS ' Alıntı:
ben 11 eylül diyorum. hemde cumaya geliyor. bence şafak 43

Bu sese kulak verin !!!! Çok iyi tutturuyor benden söylemesi :) :)

fazla uzatmadan açıklasınlarda vergi kabusum oldu zaten.vergi yüzünden izne ayrılmıyorum.izni vergi sınavına ayırdım.

bence yanlış yapıyorsun. tek vergi ise şüphelendiğin bence kafanı boşaltmalısın.

ipek_06 ' Alıntı:
fazla uzatmadan açıklasınlarda vergi kabusum oldu zaten.vergi yüzünden izne ayrılmıyorum.izni vergi sınavına ayırdım.

arkadaşlar ya bu sene az geç açıklansın açıklandığı gün para derdi başlayacak yok ruhsat parası kaşe parası sorma ver parası muhasebe program parası ofis mobilya parası ver allahım ver turmob bi bankala anlaşıp düşük faizli mesleki kredi verse keşke valla kimileri sınav sonuçları rüyasına giriyor benimde sınav sonuçu vereceğim paralar kabusum oluyor bu meslekte her sey sorun kardeşim onca zaman onca emek para gidiyor .sınavı kazanamazsın dert kazanırsın dert bizde durduk durduk tam kriz zamanı belge alacağımız tuttu hayırlısı olsun bakalım vardır bunda da bir hayır inşallah

yaw sana zorla belgeyi al diyen mi var murat kazanda 6 ay sonra alıver nolur yani :) krizi fırsata çevirmek deyimini bilirsin ;)

Deli gibi sınav sonuçlarının açıklanması beklerken bir anda bişeyler oldu bana ne zaman açıklarlarsa açıklasınlar hiç beynimi kurcalamıyor artık kendimi yıprattığım için çok üzgünüm herşey boşmuş hayatı yaşamak lazım hiç birşeyi takıntı haline getirmemek lazım. hayat güzel herşey olacağına varır

hayır ayrıca ofis açmayı düşünüyorsan demekki bir müşteri portföyün var. açmayı ver yada ofisi bi 6 ay falan. al evinde ikametgahını başka yer göster. yani istedikten sonra herşey gelir elden. tek sıkıntı para olsun. Allah rızkını alnına yazmaya görsün bak nerelerden ne gelir. bir mükellefim tek bir çeyrek altınla dağ yapmıştı firmasını.

stajyer2007 ' Alıntı:
Deli gibi sınav sonuçlarının açıklanması beklerken bir anda bişeyler oldu bana ne zaman açıklarlarsa açıklasınlar hiç beynimi kurcalamıyor artık kendimi yıprattığım için çok üzgünüm herşey boşmuş hayatı yaşamak lazım hiç birşeyi takıntı haline getirmemek lazım. hayat güzel herşey olacağına varır
hayırdır vahiy mi indi bir anda noldu?

Valla bende ne oldu anlamıyorum ama hiç takmıyorum artık

stajyer2007 ' Alıntı:

ee iyiymiş :) zaten bir dakikadan sonra olay öyle bir boyuta geliyor ki alacakaranlık gibisinden hiçbirşeyin farkına varmıyorsun. bir bakıyorsun eline tutuşturuyorlar belgeyi :)

eline tutuşturuyorlar ama bu seferde sen kabul etmiyosun heralde. :):)
Bu ruh hali pek iyi gidişhata delalet değil. hepimizin hakkında allah hayırlısını versin.

bil_gin ' Alıntı:
stajyer2007 ' Alıntı:

ee iyiymiş :) zaten bir dakikadan sonra olay öyle bir boyuta geliyor ki alacakaranlık gibisinden hiçbirşeyin farkına varmıyorsun. bir bakıyorsun eline tutuşturuyorlar belgeyi :)

Düşünmeyin arkadaşlar kendinize başka meşkaleler bulun rahat olun gidin aşık olun eğlenin parklara gidin yapın bişeyler sınav - bekleme - ruhsat başka işimiz yok mu bizim...