mikibey ' Alıntı:Sınav açıklanma tarihi 26 Ağustos. Rüyama giren ak sakallı söyledi...
AnneBenMuhasebeciOldum ' Alıntı:o sana cevap vermez
ordeal28 ' Alıntı:istanbul sgk ya atandım memur olarak belgeyide aldım sayılır e artık biraz memuriyete takılıp sonnra mesleğe dönerim.en azından sınavların açıklanması kabus değil artık
ordeal28 ' Alıntı:allah razı olsun arkadaşlar sağolun.gerçekten zor şartlarda birşeyler başarmaya çalışıyoruz.mali müşavirlik güzel meslek fakat belgeyi alıp işi oturtana kadar ömür gidiyor.insanda çok yıpranıyor.sonuç güzel kesinlikle ama 3 yıl saçımda beyazlar çoğaldı.afedersiniz ama bi bk etmeyecek kişilerle muhatap olmak zorunda kaldım bu süreçte.yani ben muhatap olmadığım kişilerle muhatap oldum.mutlaka sizde yaşamışsınızdır.yeni mezun olmuş birinin ben smmm olmasını hiç tavsiye etmem şahsen.ama belge her zaman çok büyük avantaj ve ünvandır.
3m-fs hocam sana özelden mesaj attım..
kerem81 ' Alıntı:Kpss ile ilgili bilgi alabileceğim bir site yokmu arıyorum ama net bişeyler bulamadım sınav tarihleri , sınav test mi, nasıl başvurulur, sonuçlar ne zaman açıklanyor atamalar nasıl oluyor ??????