Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

çok doğru söylüyorsun... benim vahiy indi diye sormaktaki maksadım sıkıntın var belli. onu anlat istersen, rahatla diye sormuştum

arkadaşlar bakıyorum da sıcaklar artıkça acızlik bıkınlık bezginlik vs artıyor herkes kendince işi yokuşa tırmandırıyor. sonuçlar ağustos ayı bitmeden açıklanır. biraz serinlenin denize girin mesela bizim burda deniz de yok ben çöle inzivaya çekilecem... orda internette yok sınavda yok dolayısıyla stres diye bir şey de yok ,,,,,,,,,,,,

arkadaşlar bu ara kpss açıklandı bilginize

Sınav açıklanma tarihi 26 Ağustos. Rüyama giren ak sakallı söyledi...

genemi ak sakallı ya. :):) sen sınav listelerindede böyle yapmıştın. bişey sorucam yeterlilik sen ben sınavdan önceki cuma günü bi arda arkadaş vardı maliyetle sıkıntısı olan hiç duydunuzmu napmış acaba çok sıkıntılıydı. bizede gezin tozun diyordu.

mikibey ' Alıntı:
Sınav açıklanma tarihi 26 Ağustos. Rüyama giren ak sakallı söyledi...

istanbul sgk ya atandım memur olarak belgeyide aldım sayılır e artık biraz memuriyete takılıp sonnra mesleğe dönerim.en azından sınavların açıklanması kabus değil artık

tebrik ederim ordeal. kaç aldın kpss den. ya hiç hedef olarak memurluğu düşünebileceğim aklıma gelmemişti ünv. çağlarında ama bu sene kpss yi kesinlikle düşünmem lazım gibi geliyor ülkede kriz eksik olmuyor çünkü. ne yapmak lazım nerden başlamak lazım. yardımcı olursan sevinirim. çok imrendim sana Allah yolunu açık etsin.

ordeal28 ' Alıntı:
istanbul sgk ya atandım memur olarak belgeyide aldım sayılır e artık biraz memuriyete takılıp sonnra mesleğe dönerim.en azından sınavların açıklanması kabus değil artık

allah razı olsun arkadaşlar sağolun.gerçekten zor şartlarda birşeyler başarmaya çalışıyoruz.mali müşavirlik güzel meslek fakat belgeyi alıp işi oturtana kadar ömür gidiyor.insanda çok yıpranıyor.sonuç güzel kesinlikle ama 3 yıl saçımda beyazlar çoğaldı.afedersiniz ama bi bk etmeyecek kişilerle muhatap olmak zorunda kaldım bu süreçte.yani ben muhatap olmadığım kişilerle muhatap oldum.mutlaka sizde yaşamışsınızdır.yeni mezun olmuş birinin ben smmm olmasını hiç tavsiye etmem şahsen.ama belge her zaman çok büyük avantaj ve ünvandır.
3m-fs hocam sana özelden mesaj attım..

ordeal28 ' Alıntı:
allah razı olsun arkadaşlar sağolun.gerçekten zor şartlarda birşeyler başarmaya çalışıyoruz.mali müşavirlik güzel meslek fakat belgeyi alıp işi oturtana kadar ömür gidiyor.insanda çok yıpranıyor.sonuç güzel kesinlikle ama 3 yıl saçımda beyazlar çoğaldı.afedersiniz ama bi bk etmeyecek kişilerle muhatap olmak zorunda kaldım bu süreçte.yani ben muhatap olmadığım kişilerle muhatap oldum.mutlaka sizde yaşamışsınızdır.yeni mezun olmuş birinin ben smmm olmasını hiç tavsiye etmem şahsen.ama belge her zaman çok büyük avantaj ve ünvandır.
3m-fs hocam sana özelden mesaj attım..

Bende şu Kpss olayına taktım şu aralar ya! ... Bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim. Girsek kazansak bize avantajı dezavantajı nedir ne değildir?

Kpss ile ilgili bilgi alabileceğim bir site yokmu arıyorum ama net bişeyler bulamadım sınav tarihleri , sınav test mi, nasıl başvurulur, sonuçlar ne zaman açıklanyor atamalar nasıl oluyor ??????

KPSS SINAVI SENEYE.HAZİRAN GİBİ OLUR SINAVLAR.TEST TEKNİĞİ UYGULANIR.2009 KPSS DİĞERLERİNE GÖRE ZORDU. :)

kerem81 ' Alıntı:
Kpss ile ilgili bilgi alabileceğim bir site yokmu arıyorum ama net bişeyler bulamadım sınav tarihleri , sınav test mi, nasıl başvurulur, sonuçlar ne zaman açıklanyor atamalar nasıl oluyor ??????

öğretmen olmak isteyenler ;

ÖSS tercih formlarının teslim süresi yarın sona erecek. Ancak henüz tercih formunu teslim etmemiş binlerce öğrenci bulunuyor. Özellikle de puanı istediği bölüme yetmeyen öğrenciler açıkta kalmamak için Açıköğretim Fakülteleri'ni (AÖF) tercih edip etmemekte kararsız.

ÖRGÜN EĞİTİMDE 300 PUAN

Öğrenciler, özellikle bu sene AÖF bünyesinde açılan felsefe, sosyoloji ve Türk Dili ve Edebiyatı bölümlerini mercek altına aldı. Öğrencilerin söz konusu bölümleri örgün eğitimde okumak istemesi halinde 2008 yılı yerleştirme puanlarına göre 300 puanı aşmaları gerekiyor. Açık Öğretimin tercih edilmesi halinde ise 145 puan barajını aşmak yeterli oluyor. Söz konusu bölümleri bitiren öğrencilerin tezsiz yüksek lisans yapmak şartı ve KPSS'yi de kazanmaları halinde öğretmenlik için önlerinde bir engel bulunmuyor.

TERCİH FORMLARI YARIN TESLİM

2009 ÖSS tercihini yapan adayların yarın formlarını teslim etmesi gerekiyor. Adaylar, formları internetten veya başvuru merkezleri aracılığıyla ÖSYM'ye gönderebiliyor. Tercihlerini başvuru merkezleri aracılığıyla yapacak adayların, randevu alması ve bizzat gitmesi gerekiyor. Adaylar, 24 yükseköğretim programını tercih edebilecek. ÖSYM, yerleştirme sonuçlarını ağustosun ortalarına doğru açıklamayı planlanıyor

kpss ye gilgi duyan arkadaşlar kpss ile ilgili her türlü bilgiyi www.memurlar. net te alabilirsiniz. her türlü ayrıntı var orda ama bu saaten sonra geç oldu benceeee

bu ara şafak 25 mi kaldı biz smmm olalım...

artık açıklansada kurtulsak ama inşallah iyi gelir sonuçlarımız.

Evet açıklansınnnnn... hiç keyfim yok. 3-4-5 artık hergün farklı bişey hissetmeye başladım sonuçlar hakkında:(

Duygularım çok karışık ;D ;D