Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

az önce ankaradaki odayı aradım ama bize öyle bir bilgi gelmedi dediler ne zaman acıklanacağı konusunda bilgileri yokmuş

yetersınav ' Alıntı:
behzatN ' Alıntı:
beni dün 16,32 de aradılar tebrik ederiz hayırlısı olsun diye. sınava 2.girişim ve 3 dersim vardı vergi-meslek hukuku-maliyet muhasebesi.. vergiden kalmış olmayı bekliyordum. çünkü ilk sınavda iyi kağıt vermiş olmama rağmen 40 almıştım. merakla sınavdan kaç aldığımın açıklanmasını bekliyorum. ilk sınavda da maliyet muhasebesi ve meslek hukukundan geçerim diyordum kalmıştım. bu kez vergiden kaldım diyordum sanırım geçmişim gerçi gözlerimle görmeden inanamıyorum. sınava giren tüm arkadaşların gönlündeki sonuçları almasını diliyorum.

öncelikle tebrikler. ama vergi bir dersten kalamyı bekleyipte geçmek nasıl birşey. yani ben hep 40ta takıldım kaldım. 40 bekeldim 40 aldım. cvplarımı bır ara karşılaştırırsak...aralık son hakkım :(

merakla puanımı bekliyorum zaten tahminim 50. ilk soruyu( defter tasdik zamanları ) doğru yaptığımı düşünüyorum tam olmasa 20 puan filan almış olmalıyım. ikinci soru (ar-ge) sadece tamamının indileceğini yazmıştım.alakası olamayan 1-2 cümle daha yazdım. 3.soruda ( beyanname tarihleri) KDV-Muhtasar ve damga için 27.07.2009 olması gereken son günü ben 21.07.2009 olarak yazdım. 4. soru hiç bilmediğim bir soruydu. 2009 daki işlerden biri için hesapladım diğeri için hesap izleyen dönemde yapılacak dedim nalburiye işi için olan kısım doğruydu sadece..

o yüzden notumu gözümle görünceye kadar geçtiğimden emin olamıyorum...

dostum, henüz kahvaltı yapıyorlar 8)

Doğru diyorsun Bunlar ehlikeyif insanlar...Bizi düşünen yok ki!!!

arkadaşlar aranmayanlar sınavı bitirememiş oluyorlar değilmi ?

arkadaşlar mesin odasına gelmiş sonuçlar bekir beyden öğrenebilirsiniz.

ben 2 dersimdende geçmişim. finansal tablolar : 60 - finansal muhasebe : 70 almışım ;D

aralığa sadece 2 dersim kaldı ;D

ankara için söyleyim aranmayanlar artık aranmaz galiba arkadaşlar. dün akşam 9-10 a kadar aradılar milleti.

NAZLI AYDAY ' Alıntı:
arkadaşlar mesin odasına gelmiş sonuçlar bekir beyden öğrenebilirsiniz.

ben 2 dersimdende geçmişim. finansal tablolar : 60 - finansal muhasebe : 70 almışım ;D

aralığa sadece 2 dersim kaldı ;D

ayy inşallah benimde 2 dersim kalmıştır :'(

S.M lerin S.M.M.M ye geçiçi veya herhangi x bir şeyin etkisi ya da tamamen insaflılık olsa gerek ama mutlaka bir güç var diye düşünerek Türmob un puan verme hususunda bu sınavda biraz daha cömert davrandığını düşünüyorum

Notlarımı gördükten sonra sana inanmak istiyorum... 8)

Tek cimriliği bende yaptılar galiba 4 dersim var ve iyi geçti dün arıyorum ankara odasını hanfendi senin ismin yok diyo yarın sabah öğren diyo açıyoruz yine yok ya ne rahat insanlar bunlar bilelim hangisinden kaldığımızı artık

neden bekletiyorlar bizi yayınlasınlar artık bu heyecan öldürecek beni.inşallah hayırlı sonuçlar alırız.

İnşallah hayırlı sonuçlar alırız bu arada tüm kazananları tebrik ediyorum meslek yaşamlarında başarılar diliyorum darısı başımıza :)

ankaradaki oda bize notlar gelmedi daha diyo sen nereyi aradın da yok dediler öğleden sonra belli olacakmış öyle dediler

Puanlama konusunda bu kez bize iyi davrandılar. Bende 1 dersten kalabilirdim
ama geçmişim.

en sevindiğim nokta da bir daha asla zorunlu ders çalışmayacak olmam galiba... Allah' ım boşlukta mıyım ne... 8)

bu odaların,türmobun kalkması lazım.daha keyfiyeten uzak uygulamalar olan daha şeffaf yönetimler gelmesi lazım.yeterlilik sınavının da ösym tarafından test yapılması lazım ki daha adalet ve şeffaf olsun.başka bölümde okuyanların açık öğretime başvuramaması lazım.adam turizm otelcilik okumuş 2 yıl 3.sınıftan açıköğretime devam ediyor sonra staja başvuruyor.mühendislik okuyanlar hepsi aynı zamanda açıktan işletme okuyor.bu kadar ayağa düşürülmemeli bu işler.
bunların düzelmesi içinde türmob un değişmesi lazım.