Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

merhaba arkadaşlar.bende tek dersten çakmıştım malum maliyet muhasebesi.temmuz döneminde girdim ve 2. hakta verebildim.zaten 1. hakta çalışamamıştım.sonuçlar 5 gün önce açıklandığında ruhsatı aldığımı öğrendim.darısı başınıza.....başarılar...

Türmob'tan yazı geldi 1.465,00 Tl ruhsat bedeli

stajyer2007 ' Alıntı:
Türmob'tan yazı geldi 1.465,00 Tl ruhsat bedeli

O yazıya birde odanıza şu kadar ödemelisiniz diye bir ibare düşseler odalar arası uçurum olan ruhsat ücretinden kurtulurduk. Ben uzun bir süre bu yüzden ruhsatımı almayacağım. Hayat ne gösterir belli olmaz. şu an için beklemede kalsın. Bitmedi masraf çilemiz :(

:) bu kadar çabuk beklemiyordum valla. Ancak benimki gelmedi henüz. Gelen arkadaşlarım var.
Benimki de yoldadır heralde.

bena da gelmedi, süre yoktur inşallah ruhsatı almak için. hala şoktayız zaten sınav sonucu için:) kendimize gelelim bi :)

ruhsat için yokta sanırım oda kütüğüne kayıt için var. her halukarda odaya bayılıcaz gibi gözüküyor.

hayalişçisi ' Alıntı:
bena da gelmedi, süre yoktur inşallah ruhsatı almak için. hala şoktayız zaten sınav sonucu için:) kendimize gelelim bi :)

Yazı bana da geldi arkadaşlar. 15 gün içinde başvurun diyor ama bağlayıcı değildir herhale.

Türmobtan yazı geldi İnsan bir tebrik eder önce Direk yazmış 1.465,00 Tl yatırın diye. Sanki bana devlet maaş bağladı Böyle bir sınav sonuç belgesi başka hangi kurumda var acaba

bana yazı gelmedi.ayrıca o parayı hemen yatırmak zorundamıyız?para yoksa nolacakmış onuda yazmışlar mı

Bana da çok şükür bugün geldi. Bunalıma girmiştim burda :)
Yatırmayınca ruhsatı almayınca bir sorun olmuyormuş, kazanılmış hak olduğu için ne zaman istersek o zaman alırız.

Kısaca kendimizi ne zaman iyi hissedersek o zaman !!!!

En azından şu sınavlardan kurtulduk..Darısı herkese.Alırız artık bi şekilde biraz maliyetli ama napalım.Bu meslek zengin mesleği.

Bende 2009 mart sınavında belge almaya hak kazandım. Hala almadım ama. Umarım aidatları toptan almaya kalkışmazlar kayıt yaptırınca :)

stajyer2007 ' Alıntı:
Türmobtan yazı geldi İnsan bir tebrik eder önce Direk yazmış 1.465,00 Tl yatırın diye. Sanki bana devlet maaş bağladı Böyle bir sınav sonuç belgesi başka hangi kurumda var acaba

;D ;D ;D özür dilerim ama gülmem geldi ;D sinirden olsa gerek

sınav soru cevapları yayınlanmış si,tede merak edilenlere bakabilirsiniz özellikle maliyete..

nunna ' Alıntı:
sınav soru cevapları yayınlanmış si,tede merak edilenlere bakabilirsiniz özellikle maliyete..

Nedense hiç merak etmiyorum. :) Ama yinede doğruları öğrenmek açısından bakmak gerekir.

sınavı kazanan arkadaşlardan türmobdan yazısı gelmeyen arkadaşlar mı benimki gelmedide :)

Yazınız gelmediyse türmobdan temin edebiliyor muşuz. Benimki de geç geldi. Bulunduğunuz yere göre de değişir yalnız süre.

Banada yazılar geldi.Türmob+ismmo(Tebrik)+ismmo(Üyelik için).Hiçbir işlem yapmazsak ilerde oda ile sorun yaşarmıyız.Borçlu çıkarmıyız.Aidat vs.