Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Temmuz 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Balbal ' Alıntı:
Banada yazılar geldi.Türmob+ismmo(Tebrik)+ismmo(Üyelik için).Hiçbir işlem yapmazsak ilerde oda ile sorun yaşarmıyız.Borçlu çıkarmıyız.Aidat vs.

Odaya göre çıkmayız. Ancak bu olayın kanunda bir yeri yokmu ? Yazmıyor hiçbir yerde ???
Bugün sorun olmaz diyenler 1 sene sonra yok kardeşim derse nolur?? Hiçte iyi şeyler olmaz !!!

temmuz sınav soru-cevapları siteye eklenmiş arkadaşlar

mrb arkadaşlar siz de vergi ve hukuk notları varsa bana gönderir msiniz mail adresim [email protected] ilgilenen arkadarşlara teşekkür ederim

arkadaşlar eylül 2008 de stajım başladı,3 ayda odanın kursuna gittiğim için sayıyorlarya ben şimdi ne zaman sınava giricem ? bide hangi kaynaklardan çalışsam? ayrı ayrı kitap çalışmanın çok dağılmama neden olacağını düşünüyorum,ne önerebilirsiniz ?

Merhaba verdiğin link çalışmıyor bu linkten çalışmaları indirebilen arkadaş varmı varsa yardımlarınızı bekliyorum yada [email protected] a mail atabilirmisiniz.

Merhaba verdiğin link çalışmıyor bulinkten çalışmaları indirebilen varmı varsa [email protected] a mail atabilirmisiniz. Yardımlarınızı bekliyorum

Mart 2010 yeterlilik sınavına ilk defa giricem.Ve nereden başlayacağımı bilemiyorum :( Aslında bu sınava yetiştiremem düşüncesiyle girmemeyi bile düşünmüştüm ama sanırım mecburmuşuz ?Bu arada arkadaşlar sınavda tekdüzen hesap planı dağıtılıyor mu?Finansal Muh,Mali tablo analizi,Maliyet Muhasebesi bu 3 ders içinde yararlanabiliyor muyuz?

STAJYER ' Alıntı:
Mart 2010 yeterlilik sınavına ilk defa giricem.Ve nereden başlayacağımı bilemiyorum :( Aslında bu sınava yetiştiremem düşüncesiyle girmemeyi bile düşünmüştüm ama sanırım mecburmuşuz ?Bu arada arkadaşlar sınavda tekdüzen hesap planı dağıtılıyor mu?Finansal Muh,Mali tablo analizi,Maliyet Muhasebesi bu 3 ders içinde yararlanabiliyor muyuz?

Evet ilk sınava girmeye macbursun. sınavda finansal muhasebede hesap planı dagıtılıyor. analizde soru zaten bilanço yada gelir tablosu üzerinden geliyor. eski sınav sorularına bakarsanız görürsünüz
maliyette hesap planına gerek olcak bir konu yok zaten

vaktiniz varsa ya odanın kursuna yada dehaya yazılmanızı öneririm. yada dehanın kitaplarını alın gercekten faydalı özellikle vergi kitabı

seda hanım ve hakan bey teşekkürler yanıtınız için.

Arkadaşlar peki bu odanın setleri sizce ne derece yeterli olabilir?Takviye kaynak şart mıdır?

Arkadaşlar selam

Benim stajım ocak 31 de bitiyor ve marttaki sınava gireceğim,odadan sınav listeleri açıklanıp kesinleşene kadar stajı devam ettirin diyorlar,bense burda birgün dahi fazladan kalmak istemiyorum..

Bu listeler ne kadar önce açıklanıyor?

bende ilk temmuzda girdim. Kaç dersiniz var vereceğiniz. hepsini verebildiniz mi ?
Ben veremedim. sıkıldım artık..