Temmuz 2010 Dönemi Yeterlilik Sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HaCkHaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Temmuz 2010 Dönemi Yeterlilik Sınavı

kazanan arkadaşları tebrik ederim.bravo

2 saat sonra herşey belli olacak arkadaşlar. hayırlısı inşallah diyorum..finansal ,denetim ,vergi ,meslek benimde beklediğim dersler.şu an ne dualar ediyorum ne adaklar adıyorum rabbime bir daha bu stresi yaşatma hakeden arkadaşlarıma yarabbi içlerindede bana....aminnnnnnnn.....

tuuba58 ' Alıntı:
OSMAN_55 ' Alıntı:
valla finansal muh 50 en az. hadi olsun da 40 olsun. denetim de öyleydi. 34 ne alak. en az 40 olması lazımdı.

arkadaşım ilk sınavın mı?diğer sınavdada kalanların tümünü verirsin inşallah hayırlı olsun sanada çoğu gitmiş azı kalmış nede olsa..denetim maliyet ve finansalıda bir sonraki sınavda geçtiğini duyarsın inşallah...

ben de kazananları tebrik ederim. ama özellikle finansal muhasebe çok kötü sonuç geldi. neye 20 puan verdi akıl alcak gbi değil.

tuuba58 ' Alıntı:
2 saat sonra herşey belli olacak arkadaşlar. hayırlısı inşallah diyorum..finansal ,denetim ,vergi ,meslek benimde beklediğim dersler.şu an ne dualar ediyorum ne adaklar adıyorum rabbime bir daha bu stresi yaşatma hakeden arkadaşlarıma yarabbi içlerindede bana....aminnnnnnnn.....
amiiiiiiiiiiin inşallah hepimiz kazanırız.....benide finansal zorladı off

ben de kazananları tebrik ederim. ama özellikle finansal muhasebe çok kötü sonuç geldi. neye 20 puan verdi akıl alcak gbi değil.

siz öğrendinizmi sonucunuzu

OSMAN_55 ' Alıntı:
tuuba58 ' Alıntı:
OSMAN_55 ' Alıntı:
valla finansal muh 50 en az. hadi olsun da 40 olsun. denetim de öyleydi. 34 ne alak. en az 40 olması lazımdı.

arkadaşım ilk sınavın mı?diğer sınavdada kalanların tümünü verirsin inşallah hayırlı olsun sanada çoğu gitmiş azı kalmış nede olsa..denetim maliyet ve finansalıda bir sonraki sınavda geçtiğini duyarsın inşallah...

ya boş kağıda 10 puan veriyorlar bu ne ya bedavadan milleti sm den smmmye geçiriyor madem onlarınkinide yusuf bey sorsun >:( hayret bişey

deryaö ' Alıntı:

siz öğrendinizmi sonucunuzu

öğrendim odaya gelmiş. 10 dakika sonra tekrar arayıp sordum finansal muhasebe kaç diye. yine 20 dedi:) başka bir arkadaş aradı. kendininkileri sorarken bir daha sordurdum 20 dediler:) yani inanamadım.

arkadaşlar bende arandım.umarım herkesin istediği gibi olur.

bizi hala arayan soran yok öğleden önce oda sekreterimiz hanımla görüştüm ben yok sonuçlar dedi ama yine aramaya korkuyorum kaldın denmesinden kendim görmek istiyorum sonuçları galiba. finansal korkulu rüyamız olmasın yine inşallah rabbim...

aranan arkadaşlar hangi derslerden geçmiş kaç beklerken kaç almış birazda bunları yazsa biz bekleyenlere belki fikir vermiş olurlar hayırlarına...

böyle giderse finansaldan yine kaldım galiba :((
inanılmaz yaa.
iki dönemdir sadece finansala giriyorum ama yinede korkudan ölmek üzereyim.

tuuba58 ' Alıntı:
bizi hala arayan soran yok öğleden önce oda sekreterimiz hanımla görüştüm ben yok sonuçlar dedi ama yine aramaya korkuyorum kaldın denmesinden kendim görmek istiyorum sonuçları galiba. finansal korkulu rüyamız olmasın yine inşallah rabbim...

ben de aranmadım, ve odayı tekrar aramaya korkuyorum ... offfffffff:(

tuuba58 ' Alıntı:
bende aynen aramaya korkuyorum :( :-\ 17 yi bekleyeceğim

tuuba58 ' Alıntı:

amin arkadaşım ya finansal dan ne bu çektiğimiz ya

ismmmo arandımmmmmm soyadım K ile başlıyor tek dersim denetimdi SMMM yim artıkkk 2 dakika oluyor aranalı