tuuba58 ' Alıntı:OSMAN_55 ' Alıntı:valla finansal muh 50 en az. hadi olsun da 40 olsun. denetim de öyleydi. 34 ne alak. en az 40 olması lazımdı.
arkadaşım ilk sınavın mı?diğer sınavdada kalanların tümünü verirsin inşallah hayırlı olsun sanada çoğu gitmiş azı kalmış nede olsa..denetim maliyet ve finansalıda bir sonraki sınavda geçtiğini duyarsın inşallah...
amiiiiiiiiiiin inşallah hepimiz kazanırız.....benide finansal zorladı offtuuba58 ' Alıntı:2 saat sonra herşey belli olacak arkadaşlar. hayırlısı inşallah diyorum..finansal ,denetim ,vergi ,meslek benimde beklediğim dersler.şu an ne dualar ediyorum ne adaklar adıyorum rabbime bir daha bu stresi yaşatma hakeden arkadaşlarıma yarabbi içlerindede bana....aminnnnnnnn.....
OSMAN_55 ' Alıntı:tuuba58 ' Alıntı:OSMAN_55 ' Alıntı:valla finansal muh 50 en az. hadi olsun da 40 olsun. denetim de öyleydi. 34 ne alak. en az 40 olması lazımdı.
arkadaşım ilk sınavın mı?diğer sınavdada kalanların tümünü verirsin inşallah hayırlı olsun sanada çoğu gitmiş azı kalmış nede olsa..denetim maliyet ve finansalıda bir sonraki sınavda geçtiğini duyarsın inşallah...
ben de kazananları tebrik ederim. ama özellikle finansal muhasebe çok kötü sonuç geldi. neye 20 puan verdi akıl alcak gbi değil.
deryaö ' Alıntı:ben de kazananları tebrik ederim. ama özellikle finansal muhasebe çok kötü sonuç geldi. neye 20 puan verdi akıl alcak gbi değil.
siz öğrendinizmi sonucunuzu
tbrkler ne güzel.bjkkd ' Alıntı:İST ODASINDAN ARANDIM ÇOK MUTLUYUM
bjkkd ' Alıntı:İST ODASINDAN ARANDIM ÇOK MUTLUYUM
bjkkd ' Alıntı:İST ODASINDAN ARANDIM ÇOK MUTLUYUM
tuuba58 ' Alıntı:bizi hala arayan soran yok öğleden önce oda sekreterimiz hanımla görüştüm ben yok sonuçlar dedi ama yine aramaya korkuyorum kaldın denmesinden kendim görmek istiyorum sonuçları galiba. finansal korkulu rüyamız olmasın yine inşallah rabbim...
bende aynen aramaya korkuyorumtuuba58 ' Alıntı:bizi hala arayan soran yok öğleden önce oda sekreterimiz hanımla görüştüm ben yok sonuçlar dedi ama yine aramaya korkuyorum kaldın denmesinden kendim görmek istiyorum sonuçları galiba. finansal korkulu rüyamız olmasın yine inşallah rabbim...
tuuba58 ' Alıntı:bizi hala arayan soran yok öğleden önce oda sekreterimiz hanımla görüştüm ben yok sonuçlar dedi ama yine aramaya korkuyorum kaldın denmesinden kendim görmek istiyorum sonuçları galiba. finansal korkulu rüyamız olmasın yine inşallah rabbim...