Ynt: Temmuz 2010 Dönemi Yeterlilik Sınavı
İzmir Odası aramaya başlamış
İzmir Odası aramaya başlamış
ozgur34 ' Alıntı:PETROS ' Alıntı:ozgur34
benimde tek ders vergi acaba nasıl not verdiler?
yüreğim ağzımda bekliyorum
İnşallah notu bol olmuştur,
Aynen benimde yüreğim ağzımda ismmo dan telefon bekliyorum.
ozgur 34 ve petros benım de tek ders vergı sınav orta sekerlı gectı yanı 45-65 arası beklıyorum ve olecem heyecandan soruları hatırlıyor musunuz sız kac beklıyorsunuz ?
vergi hocasının notu çok bolmuşozgur34 ' Alıntı:PETROS ' Alıntı:ozgur34
PETROS ' Alıntı:ozgur34
kaya34 ' Alıntı:vergi hocasının notu çok bolmuşozgur34 ' Alıntı:PETROS ' Alıntı:ozgur34
Ufuk GÜNGÖR ' Alıntı:Arkadaşlar cep ten aradı adamın biri kimsin dedim tanımıyorum müsait biyerdemisin dedi.Tırstım kimsinmiz çıkaramadım dedim.Oda başkanıyım dedi hayırlı olsun aramıza hoşgeldin dedi.Süper oldum...Darısı herkesin başına...
PETROS ' Alıntı:oda başkanı aradı geçmişimmmmmmmmmmmm süperrrrrrrrrr yehuuuuuuuuuu
hangi odadan arandınız hayırlı olsun????Ufuk GÜNGÖR ' Alıntı:Arkadaşlar cep ten aradı adamın biri kimsin dedim tanımıyorum müsait biyerdemisin dedi.Tırstım kimsinmiz çıkaramadım dedim.Oda başkanıyım dedi hayırlı olsun aramıza hoşgeldin dedi.Süper oldum...Darısı herkesin başına...
Geçen sınav 35 bekliyordum 50 aldım vergiden hakikatten vergicinin notu bol, içini ferah tutKTB ' Alıntı:kaya34 ' Alıntı:vergi hocasının notu çok bolmuşozgur34 ' Alıntı:PETROS ' Alıntı:ozgur34
kaya 34 vergi hocasının notunun bol oldugunu nerden duydun ? kaynak saglam mı ?
hangi oda? kardeşPETROS ' Alıntı:oda başkanı aradı geçmişimmmmmmmmmmmm süperrrrrrrrrr yehuuuuuuuuuu