BEZELYE ' Alıntı:yeis ' Alıntı:BEZELYE ' Alıntı:arandım ıstanbul odası soyadım t ıle baslıyo
tebrikler...demekki karışık arıyolar..hangi dersler vardı
tek dersımdı vergı ve de son hakkımdı.herkesın basına
SERENGÜL ' Alıntı:çok teşekkür ederim darısı tüm bekleyenlerin başına.geçmeyi bekliyordum ama yıne de emın olabılıyordum tabı.acayip bir mutluluk allah herkese yaşatsınBEZELYE ' Alıntı:yeis ' Alıntı:BEZELYE ' Alıntı:arandım ıstanbul odası soyadım t ıle baslıyo
tebrikler...demekki karışık arıyolar..hangi dersler vardı
tek dersımdı vergı ve de son hakkımdı.herkesın basına
geçmeyi bekliyomuydun ) ( çok tebrik ediyorum , hayırlı olsun)
para ödeyip ödememek sorun değil önemli olan sınava girmek eğer girmediyseniz hakkınızı kullanmış sayılmazsınız..kaya34 ' Alıntı:hangi dönem olursa olsun bir dönemi pas geçme kakkınız v ar ancak parasını veri pgirmediğiniz için orasını bilmiyorum ilk grdiğinizde parasını wersenız bıle pas gecebılıyosunuz bence hala bı hakkınız var sınava girip imza atmadığınız için parasını vermiş olsanızdaizmr35 ' Alıntı:Bu yorumu neye göre yapıyorsun görüntü 5 hakkında kullanıldığı. Aynı durumdayım?????kaya34 ' Alıntı:iki hakkınız kaldı..kaya34 ' Alıntı:LordBlue ' Alıntı:arkadaşlar mevcut bir dersim için ilk hakkımolan 2009/1 dönemde ilk sınavıma girdim
2009/2 para yatırmadım boş geçtim
2009/3 de grdim
2010/1 de girdim
2010/2 de kalırsam
son hakkımmı oluyor iki senede 5 defa girme hakkım var galiba
canann ' Alıntı:istanbul odasından arananlar teli verirmisiniz arandığınız teli
HaCkHaN ' Alıntı:arkadaşlar
maliyet muhasebesinden 60 almışım
tek dersimdi,bitti şükür
Allah hakkedip kazananların yanında olsun inşallah
tek dersimdi,bitti şükür
Arkadaşlar bu bilginin kaynağı nedir acaba sadece yorum - mu yoksa kanunda varmı??kenan1984 ' Alıntı:para ödeyip ödememek sorun değil önemli olan sınava girmek eğer girmediyseniz hakkınızı kullanmış sayılmazsınız..kaya34 ' Alıntı:hangi dönem olursa olsun bir dönemi pas geçme kakkınız v ar ancak parasını veri pgirmediğiniz için orasını bilmiyorum ilk grdiğinizde parasını wersenız bıle pas gecebılıyosunuz bence hala bı hakkınız var sınava girip imza atmadığınız için parasını vermiş olsanızdaizmr35 ' Alıntı:Bu yorumu neye göre yapıyorsun görüntü 5 hakkında kullanıldığı. Aynı durumdayım?????kaya34 ' Alıntı:iki hakkınız kaldı..kaya34 ' Alıntı:LordBlue ' Alıntı:arkadaşlar mevcut bir dersim için ilk hakkımolan 2009/1 dönemde ilk sınavıma girdim
2009/2 para yatırmadım boş geçtim
2009/3 de grdim
2010/1 de girdim
2010/2 de kalırsam
son hakkımmı oluyor iki senede 5 defa girme hakkım var galiba
tek dersimdi,bitti şükür
canım bu numaradan aramıyolarki başka numaradan arıyolarBEZELYE ' Alıntı:canann ' Alıntı:istanbul odasından arananlar teli verirmisiniz arandığınız teli
212 315 84 00