Temmuz 2010 Dönemi Yeterlilik Sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HaCkHaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Temmuz 2010 Dönemi Yeterlilik Sınavı

tuuba58 ' Alıntı:
döktüklerinden eminmisiniz arkadaşlar?bir çoğumuz bu derslerden bekliyoruz.finansal ve denetimden döktüklerini nerden biliyor sunuz?kesin mi?moralimiz sıfıra düştü umudumuzu bitirdiniz daha beklerken...

Tuba 3 örneği var,Denetimden 70-80 bekleyen 30 civarı alıyor,50 bekleyen 15 almış,Finansalı ise söylemesem daha iyi arkadaşların yazdığı %8 lik duyum doğru.Bizzat tesmerden teyit edildi.Ama belki de senin kağıdın yorumun farklıdır,geçirmiştir olabilir açıklanmadan karamsarlığa kapılma.

Az önce ben aradım ismmm yi kazandığımı söylediler.4. hakkımda kazandım.Darısı diğer arkaşların başına inşallah herkes kazanır. tek ders maliyet vardı.

Yuppiiiii biraz önce başkan aradı. 7/7 yapmışım.
antalya oda
soyad T
tc 270

Herkese başarılar

haktan ' Alıntı:
finansalı tam bilemem çünkü benim çok kötü geçmişti ve 15 almışım normal ama denetim çok iyiydi 4 ders garanti verdim demiştim ama 28 almışım

ya yine mi denetim ooooooffff..

mora ' Alıntı:
Az önce ben aradım ismmm yi kazandığımı söylediler.4. hakkımda kazandım.Darısı diğer arkaşların başına inşallah herkes kazanır. tek ders maliyet vardı.
arkadaşım tebrikler öncelikle bana neden bunlar bilgi vermıyo anlamıyorum kımle görüşmeliyim orda

mora ' Alıntı:
hangı numaradn aradın bız aruyosuz lısteye bakamayız dıyolar?

bende aradım ismmmo yu kesinlikle bilgi veremeyiz aramalar devam ediyor saat 5 dede sitede açıklanacak diyor.

mora ' Alıntı:
ya bana sölemediler bilgi veremiyoruz dediler siz nasıl öğreniyorsunuz??? özellikle orda tanıdığınız bildiğiniz birilerimi var???

emrek ' Alıntı:
tuuba58 ' Alıntı:
döktüklerinden eminmisiniz arkadaşlar?bir çoğumuz bu derslerden bekliyoruz.finansal ve denetimden döktüklerini nerden biliyor sunuz?kesin mi?moralimiz sıfıra düştü umudumuzu bitirdiniz daha beklerken...

Tuba 3 örneği var,Denetimden 70-80 bekleyen 30 civarı alıyor,50 bekleyen 15 almış,Finansalı ise söylemesem daha iyi arkadaşların yazdığı %8 lik duyum doğru.Bizzat tesmerden teyit edildi.Ama belki de senin kağıdın yorumun farklıdır,geçirmiştir olabilir açıklanmadan karamsarlığa kapılma.

arkadaşım inşallah herkesin emeğinin karşılığını almasını Rabbimden diliyorum...ama anlattığın durum bundan ibaretse bende denetimden 70-80 bekliyordum finansaldanda kestirememe karşılık geçen sınavla mukayese edince geçen sınavdan 41 almıştım 50 gelir diyordum bakalım. GÖRELİM MEVLAM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER....

antalya odası şükrü aradı.. :) darısı bekleyenlere