Temmuz 2010 Dönemi Yeterlilik Sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HaCkHaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Temmuz 2010 Dönemi Yeterlilik Sınavı

aso34 ' Alıntı:
feltach ' Alıntı:
arkadaşlar sonuçları görünceye kadar umudunuzu kaybetmeyin.
ben arandım sağolsun başkan tebrik etti.şu an içim rahat tabiki nette sonuçları yinede 17:00 de bekliyorum.
çok şükür ünvanımı aldım.
darısı başınıza
konyadan
cemileonat ' Alıntı:
arkadaşlar tek dersim vergiydi İSMMM den aradılar kazanmışım notumu söylemediler soyadım o :)
burdan kazanan arkadaşları tebrik ediyorum kazanamayanlar hiç üzülmesinler inanın ben çok savaş verdim çalıştım didindim gerçekten emek verdinmi allah karşılığını veriyor burdan hertürlü paylaşımda emeği ve desteği geçen veya geçmeyen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum

özellikle naztuğ , zeyna , mevzuat yardımlarınız ve desteğiniz ve için çok teşekkürler

(saat 15 : 41 de arandım)

tebrikler arkadaşlar

herkesi tebrik ederim aso sadece biz kaldık galiba :(

çok teşekkürler allah sizede nasip etsin hayırlısıyla inşallah

aranmadım . beklemiyorum 2 dersim kaldı (vergi-maliyet ) maliyet boş kağıt verdim.ama vergiden çok ortadayım .vergiden geçenler bolmu notlar kıtmı ????????? söylerseniz sevinirim.

fin.muh yaktın beniiiii................ismmmo hadi arada rahat nefes alayım kabuslar bitsinnn....

gsimge ' Alıntı:
aso34 ' Alıntı:
feltach ' Alıntı:
arkadaşlar sonuçları görünceye kadar umudunuzu kaybetmeyin.
ben arandım sağolsun başkan tebrik etti.şu an içim rahat tabiki nette sonuçları yinede 17:00 de bekliyorum.
çok şükür ünvanımı aldım.
darısı başınıza
konyadan
cemileonat ' Alıntı:
arkadaşlar tek dersim vergiydi İSMMM den aradılar kazanmışım notumu söylemediler soyadım o :)
burdan kazanan arkadaşları tebrik ediyorum kazanamayanlar hiç üzülmesinler inanın ben çok savaş verdim çalıştım didindim gerçekten emek verdinmi allah karşılığını veriyor burdan hertürlü paylaşımda emeği ve desteği geçen veya geçmeyen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum

özellikle naztuğ , zeyna , mevzuat yardımlarınız ve desteğiniz ve için çok teşekkürler

tebrikler arkadaşlar

herkesi tebrik ederim aso sadece biz kaldık galiba :(

gidişat onu gösteriyor :(

vergiyi soran arkadaşlar için notlar biraz kıt geldi gibi.
65-70 falan bekliyordum ama 52 aldım.

arkadaşlar tek ders son hakkımdı maliyet geçmişimmmmmmm

5
feltach ' Alıntı:
vergiyi soran arkadaşlar için notlar biraz kıt geldi gibi.
65-70 falan bekliyordum ama 52 aldım.

50 olsun bizim olsun

Smmm olan arkadaşları ayrı ayrı tebrik ederim ben aranmayı beklemiyorum zaten ama insan yinede belki bir umut diye bekliyor :)

teşekkürler....
ilk sınavda bu kadar stres yoktu ama bunda çok stres oldu

arkadaşlar ankara istanbul dışında şu küçük illerden aranan yokmu?

cemileonat ' Alıntı:

canımmmmmm kendim kazanmış gibi o kadar mutlu oldum ki anlatamam hayırlı uğurlu olsun gözün aydın tebrikler ne diyeyim başka bilmiyorum ki işte budur... Allahım bundan sonra da yolunu açık etsin

arkadaşlar son sınav hakkım tek dersim vergiydi. soyadım tü.. ile tc 42 ile başlıyordu bugün 12 gibi ismmmo dan aradılar. kazanan tüm arkadaşları tebrik ediyorum .

gsimge ' Alıntı:
aso34 ' Alıntı:
alanya01 ' Alıntı:
tbrkler /////

gerçekten kazanan herkesi canı gönülden tebrik etmekle birlikte.kendimi karşılama bandosu gibi hissediyorum kazanan gidiyo :)

ikimizde öyleyiz baksana :) en azından arkadaşların sevinçlerine ortak oluyoruz.kısmet

2009/1. bönem ilk hakkımdı başvurdum ama sınava giremedim.
2009/2. dönem hiç başvurmadım
2009/3. Dönem sınavına girdim 3 dersten geçtim
2010/1. dönem sınavında 2 dersten geçtim
2010/2. Dönem ( Temmuz ) 1 dersten ( Meslek ) geçtim s Denetimden kalmışım
şimdi ben son hakkımı kullanmış oldummu yoksa 200/2. dönem sınavına girmediğim için 1 hakkım daha var mı ?? bilen bir arkadaşım cevaplarsa sevinirim

aso34 ' Alıntı:
gsimge ' Alıntı:
aso34 ' Alıntı:
alanya01 ' Alıntı:
tbrkler /////

gerçekten kazanan herkesi canı gönülden tebrik etmekle birlikte.kendimi karşılama bandosu gibi hissediyorum kazanan gidiyo :)

ikimizde öyleyiz baksana :) en azından arkadaşların sevinçlerine ortak oluyoruz.kısmet

ben de varımmmm:)

kalbim dayanmıyo ALLAH'Im sen yardım et ...