Temmuz 2012 Sınavında Başarılı Olup Perşembe Günü Odadan Aranan Kişiler-Kısa Yorum

Arkadaşlar,
An itibariyle sınavın açıklanmasına 24 saatten az süre kaldı. Hepimiz heyecanla bekliyoruz. Muhtemelen kazananları bugün arayıp, mesaj atıp, bilgilendirecekler. Ben bugün bu sayfaya bir daha girmeyeceğim. Sabırla aranmayı, yada mesajı bekleyeceğim. Sınava ilk girişim. İlk girişte tamamını verdiğimi umuyorum. Yinede içimde korku var. Umarım Allah herkesin istediğini verir ve herkesin emeğine değer. Hepinize başarılar diliyorum dostlar. Eğer olurda Ankara odasından aranırsam yada mesaj alırsam, ailem yada sevdiklerimde dahil olmak üzere hiçkimseyle paylaşmadan gelip, burada sizlerle paylaşacağım. Hangi sınavdan ne beklerken, ne geldiğini ayrıntısıyla yazacağım. Allah yardımcımız olsun. Dualarım tüm emek veren arkadaşlara.

Merhaba arkadaşlar. Benim ilk girişimdi hukuk ve vergi benim için şüpheli. Her ne kadar hukukta her soruyu cevaplamış ve bu soruların yarıya yakını doğru olsada açıkçası bırakırlar diye şüphem var. Vergide ise 1. soruda 1 tane 2 ve 3. soruları yaptım. Ama 3. sorunun bir kısmında eksik bilgi var. Bakalım geçecek miyim kalacak mıyım? İnşallah herkes hayırlısı ile belgeyi alır ve bu işkence biter. Aranan olursa yazsın lütfen. Merakla bekliyoruz. İyi çalışmalar herkese.

Şu anda 104 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (15 kayıtlı ve 89 misafir)

Bu saatte bu kadar adamız hepimiz geçeriz inşallah..

Ne zaman başlar bu aramalar Denizli odasından olan varmı....Heyecandan bugün geçermi acaba..tek ders hukuk...

Günaydın Arkadaşlar. Emek veren tüm arkadaşların hayırlı haberler alması dileğiyle. Heyecan dorukta :) Bugün aranmasak bile elbet birgün bizde aranacağız :) herkese iyi çalışmalar.

Şu anda 114 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (16 kayıtlı ve 98 misafir)

Sürekli artıyor. Hayırlısı...

sınava ilk girişim. sınavda bukadar heyecan yapmamıştım. forumda diğer arkadaşların heyecanlı bekleyişini gördükçe pırpır oldum walla :) Bugün bitmeeezzzzz....