Temmuz 2012 Sınavında Başarılı Olup Perşembe Günü Odadan Aranan Kişiler-Kısa Yorum

tesmer bugün saat 2 gibi açıklaar şu saatte açılanacak diye.
oda son dakikaya bırakıyor. sanırım telefon trafiğini azaltmak için....
bugün heyecan yok ama bir sıkıntı var ben de de.
ne oalcak böyle . ihtimalli sınav sonucu bekleidğim için. süre bitti ya ne yapacğaız

tesmer bugün saat 2 gibi açıklaar şu saatte açılanacak diye.
oda son dakikaya bırakıyor. sanırım telefon trafiğini azaltmak için....
bugün heyecan yok ama bir sıkıntı var ben de de.
ne oalcak böyle . ihtimalli sınav sonucu bekleidğim için. süre bitti ya ne yapacğaız

5. hakkınmıydı?

5. hakkınmıydı?

süre derken ,sınav sonucunun ne olduğu artık belli olacak ya onu kastettim.çünkü tam sınır yaptım maliyette 1 soru doğru biri yanlış.
analizde yorum sorusu fazla olduğundan nasıl değerlendirilir onu tahmin edemiyorum.
hep bir umut vardı içimde, belki de geçerim diye.
şimdi cuma günü en geç göreceğiz,,,,,,,nasip kısmet tabi
2 sınav hakkım var daha
ve 2 dersim var bugün eğer olumlu ise telefon gelir yoksa. ders çalışamaya başlayacağız.

süre derken ,sınav sonucunun ne olduğu artık belli olacak ya onu kastettim.çünkü tam sınır yaptım maliyette 1 soru doğru biri yanlış.
analizde yorum sorusu fazla olduğundan nasıl değerlendirilir onu tahmin edemiyorum.
hep bir umut vardı içimde, belki de geçerim diye.
şimdi cuma günü en geç göreceğiz,,,,,,,nasip kısmet tabi
2 sınav hakkım var daha
ve 2 dersim var bugün eğer olumlu ise telefon gelir yoksa. ders çalışamaya başlayacağız.

Anladım hepimiz için geçerli söylediklerin ya geçeceğiz yada şubata yolculuk başlayacak :(

Merhaba kalbi heyecandan küt küt atan meslektaşlarım. Benimde 2.girişim ve Maliyet ve Analizden girdim inşallah tüm arkadaşlar başarılı olur ve aranır .

sabah erken arana kimseyi görmeidm daha.
ancak cumaya sarkanları erken arıyorlarmış.
ama keyfi bir düzen olduğu için , herşey beklenebilir.

benim 3.girişim yeterlilik için. sadece analiz dersim kaldı. geçen sınavda analizde herkesi ters köşe yaptılar. inşallah bu sefer aynısını yapmazlar. beklemeye devam..

işyerinde acaip yoğun işim vaar.
ama elim varmıyor yapmaya?
bugün akaşma kadar, bekleriz , aramazlar ise yarın da sonuçlar neymiş diye bakarım,
sonra da aman bu ne ya diye moral bozukluğu , geliriz ay sonuna:)))))))))))))

rabbim sen yardım et. ben işimi güzle güzel yapmak istiyorum. :))

Israrlı aramalarım sonucu biri açtı.. Sonuçlar henüz gelmedi belli değil ne zaman açıklanacağı dedi malesef :(