SMMM KIVANÇ
Katkı Sunan Üye
benimde analiz ve meslek var. soyadım G ile başlıyor. inşallah arananlardan oluruz.
Kaderimiz aynıymış.. Umarım analizde yine bi pislik yapmazlar...
benimde analiz ve meslek var. soyadım G ile başlıyor. inşallah arananlardan oluruz.
Kaderimiz aynıymış.. Umarım analizde yine bi pislik yapmazlar...
maliyet ve analiz var soyadım -ö- yandım .ama beklnti düşük olunca herhalde çok takıntı yapmam
inşallah geçeriz.. zaten zamanda yetmedi analizde.
Birçok kişi yetiştirmedi minumum 2,5 saat vermeleri gereken bir sınav yapmışlar 1,5 saat süre var.. Bu sebeple o doğrultuda değerlendirilir diye düşünüyorum.
inşallah..görcez bakalım nasıl değerlendirilmiş
benimde analiz ve meslek. Soyadım Y ile başlıyor. Ehh beni aramaları da cumayı bulur) yalnız geçen sınavda soyadının ilk harfi T olan arkadaşı soyadı D olan arkadaştan önce aradılar. isimlerindeki baş harflere göre aradılar galiba. Soyadı T olanın adı Ç ile D ile başlayanında ismi N ile başlıyor. Gerçi benim iki sıralamada da şansım sonlarda
![]()
çok şanslıısnBenim soyadımda A ile başlıyor eğer kazanmışsam sabah mı aracayacklar![]()
Soyadı S olan arkaşımını 21,00 de sms atmışlardı
Oho tam kumar bu iş.. Yarın kesin aranacağız diye birşey yok ozaman...herikiside oluyor- hatta yanımda çalışan arkadaşımı- aramadılar sms de atmadılar- sınav açıklanınca geçtiğini gördü.