Ynt: Temmuz / 2012
Sayın gsgül tecrübelerinizi paylaştığınız ve ben ve benim gibi sınava ilk kez girecek arkadaşlarımıza fikirler verdiğiniz için çok teşekkür ederim.Yaklaşık 3 aydır çalışıyorum fakat hala hiçbirşey bilmiyor gibiyim.Örneğin vergiye çalışırken bu sefer denetimi unutuyorum.Denetime çalışırken genel hukuku unutuyorum.Sınav çok kapsamlı olduğu için hepsini bir arada kafada tutmak gerçekten çok zor.Söylediğiniz gibi 3-4 ders sağlam çalışıp en azından onları vermek mantıklı gözüküyor.Ama bir yandan da zaman geçiyor maalesef.Yaşım oldu 30 yıllardır mali müşavir olmaya çalışıyorum.Allah hepimizin emeğinin karşılığını versin.
gsgül ' Alıntı:slm arkadaşlar sınav sonucunu aynı zamanda belgeyi heyecanla bekleyen birisi olarak yeni girecek arkadaşlar için nacizadene 1-2 satır yazmak istedim " altairstar" nıck kullanan arkadaşın yazısını gördüm sozellerde hep bir birine karışıyor demiş sadece bir tavsiye vergi aralıkta çok zor martta kolaydı emin olun bu dönemde çok kolay olmaz ben ilk girişimde vergiyi beklemeye aldım iyikide almışım aralıkta döküldü herkez ama martta nihayet mantıklı sorular geldide kurtuldum arkadaşlar vergi diğer 6 derse bedel ağırlıkta bence bu saate kadar çokta donanımlı çalışmadıysanız vergiyi bir kenara koyun diğerlerine asılın hepsinden yarım yamalak hazırlanmaktansa 5inden 6 sından tam çalışın derim banko maliyet ve vergi zorlayacak meslek aralıkta saçmaladı o toparlaya bilir dahada saçmalaya bilir bunları göz önüne alın ve hiç olmazsa en zorlardan 2 sini aralığa baştan atın kaldıki maliyet vergi zor olabilir bu benim görüşüm herkeze kolay gelsin emekleriniz heba olmasın inşaallah
Sayın gsgül tecrübelerinizi paylaştığınız ve ben ve benim gibi sınava ilk kez girecek arkadaşlarımıza fikirler verdiğiniz için çok teşekkür ederim.Yaklaşık 3 aydır çalışıyorum fakat hala hiçbirşey bilmiyor gibiyim.Örneğin vergiye çalışırken bu sefer denetimi unutuyorum.Denetime çalışırken genel hukuku unutuyorum.Sınav çok kapsamlı olduğu için hepsini bir arada kafada tutmak gerçekten çok zor.Söylediğiniz gibi 3-4 ders sağlam çalışıp en azından onları vermek mantıklı gözüküyor.Ama bir yandan da zaman geçiyor maalesef.Yaşım oldu 30 yıllardır mali müşavir olmaya çalışıyorum.Allah hepimizin emeğinin karşılığını versin.