K
KEMALİST
Ziyaretçi
Çalışmalar nasıl gidiyor arkadaşlar ?
Hafta sonu kurs başlıyor. Herhalde daha iyi adapte olacağız.
Ben kursa gitmeyeceğim. Kişisel çabamla, akşamları evde çalışmayı düşünüyorum. Neredeyse tam 3 ayımız kaldı. Önümüzde 7 ders var. Çok iyi çalışmak gerekiyor. Sallamadan, ertelemeden, hemen hemen hergün 1,5-2 saat çalışsak ,anca yetişir gibime geliyor. Şu sınav başvurumu bugün tamamlamayı düşünüyorum. Evraklarımı odaya teslim edince, artık kaçışım kalmadığından, daha iyi adapte olabileceğimi düşünüyorum.KEMALİST ' Alıntı:Çalışmalar nasıl gidiyor arkadaşlar ?
Kemal, kursta mutlaka püf noktaları anlatırlar. Dikkat etmemiz gerekenleri burada paylaşırsan, çok seviniriz.KEMALİST ' Alıntı:Kolay yolunu yarın kursta öğreneceğiz. Yararlı bulursam buradan sizlere aktarırım.... Sevgiler, saygılar, hörmetler.
altairstar ' Alıntı:KEMALİST çok sağol dostum.Şimdiden bana çok stres bastı.Çalıştığım herşeyi unutuyorum gibi geliyor.
kara_eylül ' Alıntı:Temmuz 2012 de ilk defa gireceğim,
açıkçası hiç çalışamıyorum, işlerin yoğunluğundan dolayı günde en fazla 1 - 1.5 saat bakabiliyorum
Ankara, istanbul oda kurslarına giden arkadaşlar tavsiyelerde bulunabilir mi acaba, hangi konu üzerinde daha çok duruyorlar.
yeterlilik_26 ' Alıntı:temmuzcular hiç kimseden ses çıkmıyor.
yeterlilik_26 ' Alıntı:Sn Kubil Maliyet muh.bilgisini paylaştığınız için çok teşekkürler.
maliyetdeki zorluk derecesi inşallah insaf düzeyinde olur.
gerçekten forumdaki eski heyecan yok gibi. staj süresinin 3 yıla çıkması mı ,
muhasebe işindeki stresin artmasımıdır ,çok durgunluk var.