Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar, Teosta hukuk sınavına girdiğim halde giremdi yazılmış. Diğerlerinde ise başvurdu yazılmış. Herkesin mi böyle yoksa Hukuktan çaktığımın işaretimi bu.
Çok heyecanlı bir süreç, size şunu sormak istiyorum; çıkmış sorulara baktım cevap anahtarlarındaki gibi yazmak sanki biraz zor gibi geldi bana sizler nasıl hissedebiliyormusunuz şöyle yaptım, bundan geçerim gibi...
Teosta bugün bir gariplik var sınav sonuç bölümüne girdiğimde bir garip açılıyor sayfa sizdede öylemi ? acaba sayfayımı değiştiriyorlar yani sonuçlarımı açıklıyorlar?
telaş yapmayın boşverin , bunlar bizi heyecanlandıracak , tatlı telaşlar...
az kaldı az bakalım ne olacak. nşallah ders çalışmak zorunda kalmam ,
ya nasip ya kısmet diyor ve hayırlısı ne ise o olsun diye bağlıyorum konuşmayı..
herkese başarılar ,sonuç olur ise olsun, sınava girmek bir bir başarıdır.
teos sayfası bendede değişik çıkıyor. telaşlanmayın arkadaşlar. siteye bakım yapıyorlardır. sonuçları 1 şubattan önce verceklerini zannetmiyorum. beklemekten başka çaremiz yok. inş. herkes emeğinin hakkını alır. Allah yar ve yardımcımız olsun