Teos ????

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rkrlmaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar, Teosta hukuk sınavına girdiğim halde giremdi yazılmış. Diğerlerinde ise başvurdu yazılmış. Herkesin mi böyle yoksa Hukuktan çaktığımın işaretimi bu.

bende de aynı durum var giriş sayıları komple gitmiş. 3 derse de girmedi yazılmıs.

önemli değil geçen dönemde böyle durumlar olmuştu sonra düzeliyor

bu TEOS da kafayı yedi sanırsam.bizi heyecanlandırmaktan baska bisi yaptıgı yok.her girisimde baska bi ekranla karsılasır oldum.

Arkdaşlar zaman daralıyor nasıl hissediyorusunuz? Belki geçen arkadaşlar bugün oda dan aranır...(Aranıyor varsayımından hareketle benim fikrim...)

yok ya nereden çıktı bu , daha bir hafta vaar. aman durun aranmasın , ben,m telefon hallolmadı daha

Çok heyecanlı bir süreç, size şunu sormak istiyorum; çıkmış sorulara baktım cevap anahtarlarındaki gibi yazmak sanki biraz zor gibi geldi bana :) sizler nasıl hissedebiliyormusunuz şöyle yaptım, bundan geçerim gibi...

Teosta bugün bir gariplik var sınav sonuç bölümüne girdiğimde bir garip açılıyor sayfa sizdede öylemi ? acaba sayfayımı değiştiriyorlar yani sonuçlarımı açıklıyorlar?

:)))))))))))))))) evveettt psikopata bağlama vaktisir::)))

telaş yapmayın boşverin , bunlar bizi heyecanlandıracak , tatlı telaşlar...
az kaldı az bakalım ne olacak. nşallah ders çalışmak zorunda kalmam ,
ya nasip ya kısmet diyor ve hayırlısı ne ise o olsun diye bağlıyorum konuşmayı..
herkese başarılar ,sonuç olur ise olsun, sınava girmek bir bir başarıdır.

dayanamadım tesmeri aradım bir gariplik olduğunu söylediler ama belli olmaz dediler hafta içi ve 60 gün dolmadan pek açıklamazlar dendi bana

teos sayfası bendede değişik çıkıyor. telaşlanmayın arkadaşlar. siteye bakım yapıyorlardır. sonuçları 1 şubattan önce verceklerini zannetmiyorum. beklemekten başka çaremiz yok. inş. herkes emeğinin hakkını alır. Allah yar ve yardımcımız olsun

Arkadaşlar sınavlarını verenlerin odalar tarafından önceden arandığı varsayımına dayanarak, odalardan aranan yok mu? :)