fonradar

TESMER' den Sınav Kaydı

COOL

Katkı Sunan Üye
Üyelik
8 May 2009
Mesajlar
219
Merhaba arkadaşlar ben ikinci kez sınava giricem tesmerden sınav başvurusunda bulunucam fakat bir türlü muvaffak olamadım parayı bankayı yatırdım üstünden üç gün geçmesine rağmen başvuramıyorum bu konuda önerilerde bulunursanız memnun olurum.

Başlık açarken büyük harf kullanmayınız.
 
Ynt: TESMERDEN SINAV KAYDI

Dekont bilgilerini doğru şekilde girdiğinizden emin misiniz, Oyakbank için son ekstre aktarım tarihi 02/11/2009, İşbankası için 03/11/2009 görünüyor. 3 gün önce yatırdıysanız sisteme aktarılmış olmalı.
 
Ynt: TESMERDEN SINAV KAYDI

iş bankasına yatırdıysan sisteme ertesi gün aktarılıyo ve ders seçebiliyosun eğer ıng banka yatırdıysan 3 günde geçebiliyo sisteme zaten ders seçtiğin sayfanın en altında sisteme yüklenilen son günler yazıyo
ilk önce ona bak senin yatıtdıgın gün güncellenmişmi
daha sonra dekont ararken girdiğin numaranın doğru olduguna emin ol
 
Ynt: TESMERDEN SINAV KAYDI

Doğru giriş alanından giriş yapıyormusunuz? Malum özel sınav ile diğerlerinin girişi farklı yerlerden. Doğru yerdeyim diyor iseniz özel sınav işlemlerinin TÜRMOB bilgisayarlarını zorlaması nedeni ile aksaklık yaşıyor olabilirsiniz.
 
Ynt: TESMER' den Sınav Kaydı

Bir ihtimalde dekonttaki bilgiler doğru mu? Bir keresinde benim tc kimlik numaramı yanlış yazmışlardı da 2 günde düzelttirebilmiştim. :)
 

Benzer konular

Üst