Transformers 3

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gcatar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Transformers 3

Film işi duygu işidir.Duygularda kişiye özeldir.Bakmakla görmek arasındaki fark gibi herkesteki etkisi farklıdır.Herkes her filmden farklı şey alır.Bu da neyi nasıl ne düşünceyle veya hangi beklentiyle veya o anki hangi psikolojiyle izlediğine göre değişir.o nedenle yorumlara fazla kulak asmayın diyorum.Yorum yapanların hemen hepsi kendi beklentilerinide mutlaka içine katar.Zamanla beklentiler değiştiğinde film tercihleride değişir.O nedenle film işi karışık bir iştir.Sırf afişi değişik diye de filme gidildiği olmuştur.
 
Ynt: Transformers 3

gerçekten doğru.. film işi duygu işi.. içine girdiniz mi? sizi alıyor götürüyor
hatta ben dün sinemaya gitmek yerine evimde dvd keyfi yaptım..
exorcist the beginning filmini izledim.. sonrada yerimden kalkamadım.. :) korkmuşum
 
Ynt: Transformers 3

Vatikanlı kardeşim, exorcist yerine battalgaziyi öneririm, hele o mehteran takımı yok mu, insanın tez vakitte viyanaya gidesi geliyor.
 
Ynt: Transformers 3

Siz yine iyi türkçe falan izlemişsinizdir.ben titaniği ilk çıktığında almanca vhs kasetten izledim - ki almancam sıfırın da altındadır- yerimden kalkamadım izlerken,artık videoyu durdurdukta öyle mola verdik.. :)
 
Ynt: Transformers 3

rooniin ' Alıntı:
Vatikanlı kardeşim, exorcist yerine battalgaziyi öneririm, hele o mehteran takımı yok mu, insanın tez vakitte viyanaya gidesi geliyor.

öyle deme ama ödüm koptu benim exorcist the beginning i izlerken :o :o
 
Ynt: Transformers 3

akşama tiyatro var, artık senin filmi cumartesi gece izlerim.
 
Ynt: Transformers 3

bu akşam evde dvd keyfi yapcam yine..

saat 20.00 de.. erik the viking filmini izliycem tim robbins in..

sonra

saat 22.00 de.. korku filmi kuşağına devam edeceğim.. Tepenin Gözleri 2... yine korkucam galiba :D

ne yapiyim seviyom
 
Ynt: Transformers 3

Böööö

Spartacus noldu? Yenemedi mi kanseri?
 
Ynt: Transformers 3

rooniin ' Alıntı:
Böööö

Spartacus noldu? Yenemedi mi kanseri?

yenmedi daha yense haberim olurdu.

nasıl ama dvd keyfi.. bide mumları yakarım.. loş ortam.. hafiften tütsüleride yakıcam.. şöyle mistik bir hava..
 
Ynt: Transformers 3

Cevap veren yorum yapan herkese teşekkür ederim.Eskiden olsa yorumlara yada fikirlere bakmadan istediğim filme giderdim hatta haftada iki üç filme gittiğimde olur ve hatta bir yada iki kere filmden çıkıp başka bir filme gittiğimde oldu. TAbi o o zamanlar biletler bu kadar pahal değildi :D o yüzden günlerce çalışıp kazandığım paranın 2 saatte yok olmasını istemediğim için yorumlarınızı istedim herkese teşekkür ederim. Sonuç olarak yarın gidiyorum filme :)
 
Ynt: Transformers 3

Şarapçı vatakinlı kardeş ayılamadı hala sanırım.
 
Üst