Ynt: Türmob Bağımsız Denetim merkezi kuruyor.!
Lisans şart.başar ' Alıntı:....ilkokul mezunlarına da bu hakkı verirler. ...
Lisans şart.başar ' Alıntı:....ilkokul mezunlarına da bu hakkı verirler. ...
hanmiroğlu ' Alıntı:sadece 1 kasımdan önce sınava girip ruhsat alanların değil de 1 kasımdan önceki spk bağımsız denetim sınavına başvurup 6 kasım da sınava girecek ve henüz lisansı almamış olanları da bu tebliğ kapsamına almak lazım gelir.
+1 aynen ,katılıyorum
Beckher ' Alıntı:benim endişem basit bir sınavla dagıtılan SM'den SMMM'ye geçiş ruhsatı gibi bunuda herkese vermeleridir.
yeterlilik ' Alıntı:Bu hafta sonu ilk defa sınava girecektim.Hiç hazırlığımda yok.Acaba durum ne olacak.Belli tarihten sonra başvuranlara ne yapacaklar acaba![]()
egemen27 ' Alıntı:yeterlilik ' Alıntı:Bu hafta sonu ilk defa sınava girecektim.Hiç hazırlığımda yok.Acaba durum ne olacak.Belli tarihten sonra başvuranlara ne yapacaklar acaba![]()
Tebliğ, yayın tarihinden önce SPK tarafından ruhsatı olanlar ve hak kazananları muaf tututuyor. Haftasonu sınava girecekler başvurularını tebliğ yayınlandığı tarihten önce yaptıkları için hukuken bunlarda aynı kapsama gireceklerdir.
Yani bu sınava Cumartesi girecek arkadaşlar çok şanslı olcaklardır kanısındayım.![]()