Avrupa'da yaşamış biri olarak hayretle okuyorum yorumlarınızı. Farklı tecrübeler edinmişiz anladığım kadarıyla.
Konuyu bağlamak adına, Turkish speaker ilanlarını şu an yazdığımda Avrupa'nın bir çok bölgesinde ilan görüyorum. Berlin'de yabancı istihdamı neredeyse %50. Çek Cumhuriyeti'nde istihdam çok fazla olduğu için mutlak suretle yabancılara ihtiyaç var. Özellikle başlangıç için ucuz ve gelişmekte olduğunu düşündüğüm Çek Cumhuriyeti'ni tercih etmenizi öneririm.
sayın virman bence siz kendi halinize hayret edin ve kendinizi virmanlayın komik olmayın türkiye de adam akıllı mesleği öğrenen zaten 5000 tl maaş alır bırakın şu yabancı hayranlığını ve zurnanın son deliği olmayı komik komik rakamlarla milletin aklını çelmeyi de, baş olmaya güreşin çöpçü çaycı temizlikli olarak tarlayı ineği satıp birbirimizi kazıklayıp uğrunda birbirimizin karısına göz koyup kendi karılarımızı bırakıp dilimizi ve dinimizi genel itibarıyla unuttuğumuz sanayi ve teknoloji devi endüstride bir numara olan almanyayı berlini örnek gösterme bana komik oluyorsun zira varsa güzel diliniz varsa ilminiz bilginiz kendinizi güzel pazarlayın güzel yerlere gelin derim herkese ama türkiye de iki hesabı denkleştiremeyen adam yurt dışında hayallerim gerçek olacak apollo12 gibi fezaya fırlayacam hayali kurmasın hiç bir şey imkansız değil lakin kolay da değil imkanı olan şartlarını zorlasın vesselam