Unutamadığınız Sevgiliniz

MyfateYou

Katkı Sunan Üye
Bakalım forumda kacımız aşk acısı cekti sevip de sonra terkedilen ve terkedikten sonra etkisinden nasıl kurtuldunuz

Ben şuan ask acısı cekiyorum sevgime karsılık alamıyorum beni terk etti arkadas olalım dedik kücük bir olaydan kavga cıkarttı ben ne kadar alttan alsam bile fayda etmiyor

Şuan beni kendinden uzaklaştırmak için hic görüşmediği ( yüz yüze ) cocukla konusuyor sadece msn ve mesaj cekerek aşk yaşıyorlar

Siz benim yerimde olsanız nabarsınız ?

Ynt: Unutamadığınız Sevgiliniz

Bayram Bey çok klişe olacak ama kimse vazgeçilmez değildir.....Zamanla geçer diye düşünüyorum :)

Merhaba ;

Mutlaka size destek verecek ve aşk acısı çekenlerin olduğu başka forumlar vardır ,ben olsam o forumlara yazardım. En azından bu forumda sizin derdinizi anlayan az olabilir ama söz konusu forumlarda mutlaka daha fazla destek , öneri bulabilirsiniz.

muhasebe ' Alıntı:
Merhaba ;

Mutlaka size destek verecek ve aşk acısı çekenlerin olduğu başka forumlar vardır ,ben olsam o forumlara yazardım. En azından bu forumda sizin derdinizi anlayan az olabilir ama söz konusu forumlarda mutlaka daha fazla destek , öneri bulabilirsiniz.

Hic bir forumda takılmıyorum sizin gibi saygın ustadlarımın paylastıgı bilgileri okumak onu yapmak beni mutlu ediyor cünki hayatı yasamıs birisiniz böyle bir seyi sizden öğrenmek daha güzel olur diye düşündüm ama cok tepki verirseler konuyu silirim eğer yanlıs bir sey yaptıysam da özür dilerim alomaliye ailesinden

BayramBjk ' Alıntı:
Bakalım forumda kacımız aşk acısı cekti sevip de sonra terkedilen ve terkedikten sonra etkisinden nasıl kurtuldunuz

Ben şuan ask acısı cekiyorum sevgime karsılık alamıyorum beni terk etti arkadas olalım dedik kücük bir olaydan kavga cıkarttı ben ne kadar alttan alsam bile fayda etmiyor

Şuan beni kendinden uzaklaştırmak için hic görüşmediği ( yüz yüze ) cocukla konusuyor sadece msn ve mesaj cekerek aşk yaşıyorlar

Siz benim yerimde olsanız nabarsınız ?

seni istemeyeni sen hiç istemeyeceksin bu kadar basit
+
gidene yol vereceksinki gelen ayakta kalmasın
hayatta başarılar

Aah ahh,lisedeydim,hiç unutmam.Bir gün,çarşambamıydı,perşembemiydi şimdi unuttum :)

Hepimiz yaşamışızdır bişeyler.Yıllar sonra kimilerine çocukça duygular deyip gülüp geçmişizdir, kimileri biraz acı yaşatmıştır.

Politikan şu olsun :) beni istemeyeni ben hiç istemem..

Saygılar.

Bundan sonra kimseye bağlanmıcam kimseye aşık olmucam sevgimi göstermicem

Benim yüzümden evdekilerle kavga ediyorum iştahım kalmadı artık iyice süzülüyorum

Bundan sonra beni nasıl hayat bekliyor bakalım

BayramBjk ' Alıntı:
Bundan sonra kimseye bağlanmıcam kimseye aşık olmucam sevgimi göstermicem

Benim yüzümden evdekilerle kavga ediyorum iştahım kalmadı artık iyice süzülüyorum

Bundan sonra beni nasıl hayat bekliyor bakalım

yaş kaç acaba bayram bey ?

Eğer kıskandırmak için yapmıyorsa unutmak zorundasın. Gerçek niyetini anlamak için yüreğin kan ağlasada çevrene karşı mutluluk oyunu oynayacaksın. Ona ne durumda olduğunu belli etmemeye çalışacaksın. Hala seninle ilgiliyse kendi ayağıyla gelecektir. Umursamıyorsa sende umursamayacaksın. Zorla olmayacağına göre bu sevdadan vazgeçeceksin. Hayat öyle veya böyle devam ediyor. Elbet birgün karşılıklı birbirinizi sevebileceğiniz biri karşına çıkacaktır. Başlarda zor olur ama merak etme yeri doldurulur.

ben sizin yerinizde olsam arkama bile bakmam ama tabi ben olayın dışındayım karar vermem çok kolay fakat siz içindesiniz .
verdiğin değeri , üstüne çok düştüğünü belli etmemek gerektiğine inananlardanım ..
çok da üstüne düşmememinizi tavsiye ederim siz kovaladıkça o kaçar , o kaçtıkça siz kovalarsınız ..

zamana bırakın , zaman herşeyin ilacı :)

Bazen hayatımız da öyle çok yanlışlar yaparız ki bunları göremeyecek kadar kör olmuşuzdur üstelik.
Olayın içindeyken üzerimizde ne kadar kötü durduğunu fark edemeyiz.

Fark edenlere de inanmak istemeyiz.
Ama sular durulunca hep kendimizden ve yaptıklarımızdan utanırız.

Bir yakınımla geçenlerde sohbet ediyordum.
Sevgilisinin onu terk ettiğinden yakınıp durdu.
"Yok, ona neler verdim.
Onca zamanım...
Onca çektiğim acı.
Onca verdiğim emek
Bunların hiç birini hak etmedim."
İçimden dedim ki; ?hak ettin!?
?Eğer aşka verdiklerinin muhasebesini tutuyorsan sen aslında daha kötüsünü de hak ettin.?
Evet, içimden söyledim çünkü o an gerçekleri kaldırabileceğini pek sanmıyordum.

Sonuç itibariyle bir ilişki bittikten sonra bu yakınmalar sızlanmalar bana göre çok utanç vericidir.
?Onca verdiğim emek ne demek yahu.?
Hani bir söz vardır ya; nimet külfet meselesi diye.
?Vereceksin elbet.
Madem aşk?ı yaşamayı göze aldın;
Sonu ne olacak diye düşünmeyeceksin.

Emek olmadan aşk olur mu??
Üstelik bir aşk yaşıyorsunuz, tamamen kendi özgür iradenizle.
Yaptıklarınızı da size kimse zorla yaptırmadı.
Yaşananlar da iyi veya kötü iki tarafın da payı vardı.
Aşk?ı yaşarken iyi ama bitince yapılan şeyler neden bu kadar söz konusu oluyor?
Sizce de bu utanç verici bir hesap değil mi?

Çünkü benim hep savunduğum bir gerçek var.
Kadınlar daha çok duygusal, ince olabilir.
Ama aşk kadınlara özgü bir duygu değildir.
Aşk iki cins içinde aynıdır.
İki taraf da gerçekten âşık olduğu zaman aynı hisseder.
Belki aynı davranmaz ama aynı hisseder.

Eğer karşınızda ki insandan bu anlamda bir eksik görüyor veya hissediyorsanız o zaman ilişkinizi sorgulayabilirsiniz.
Ama güzel giden bir ilişki sonrasın da yapılan bu hesaplar (karşınızda ki insan açısından) sizi küçük düşürmekten başka bir işe yaramaz.

Bir insan hakkında kesin yargıya varmak kolay olmayabilir ancak; gerçek olan bir şey varsa da o da bazı duyguların standart olduğudur.

Ele aldığım şey aşk da olabilir dostluk da?

Dolayısıyla yaşanan duygular esnasında yapılan incelikler, fedakârlıklar;
İlişki bittiği zaman koz haline getirilmemeli.
Elbette ki ilişkiler şu yazdıklarım kadar yüzeysel bitmiyor.

Elbette ki çok acı veren durumlar olabiliyor ancak; benim çekilen acıya da lafım yok, yaşanan aşk'a da.

Sözüm sadece aşk'ta muhasebe yapanlara. ;)

Aşk Çiş Gibidir,Gelince Tutamazsın...

Bu Sözden Yola Çıkarak Aşk Geldiğinde Seni Sardığında Herşeyi Düşünerek Yaşayacaksın Çünkü Aşkın Acısı Bile Ayrı Bi Güzeldir.Bence Aşksız Hayat Olamaz Sonu Hüsran Bile Olsa....

İlk aşklar unutulmaz derler doğruymuş. Onu kaybettiğim ilk andan itibaren bugüne kadar aynı düşünceyi kafamda dolaştırdım. Zamanla ne kadar yarışsamda, ben durdum o ilerledi. Hayat devam etti. Etmiş evlenmiş çocuğu bile olmuş. Şimdi bana düşen söylenecek tek sözüm yolu açık olsun

bir yazarın aşk köpekliktir diye bir kitabı var.
evet aşk köpekliktir. öznesini yok etmeyen aşk yoktur. aşk varoluşun en güzel biçimlerinden biridir.
o kapıyı çalmaz bacadan girer. girdiği zamanda kuralları o koyar.
onun için bütün kaşıçlar aynı yere çıkar kendine , taki kaçmaktan yorulup bitkin düştüğünde
yani kaçmaya gücün kalmadığında aşkda bitmiştir. en iyisi başına gelen
bu güzelliği anlayarak, acılarını damıtarak yaşayıp içindeki çocuğu büyüteceksin.
her aşk bir filozof yaratır aynı zamanda (örnekte olduğu gibi), aşığın sözü çoktur ama çaresi yoktur.
sonra zaman geçer bunların hepsi toplanıp hayat olur.

Gerçek aşkı hakedenler cenetti hakedenlerdir zira oradaki huriler tertemizdir ve hasret dolu gözlerle erkeklerini beklerler orada menfatyok çıkar yok nefis yok gurur yok kibir yok şan şöhret makam mevkii o ilericilik çağdaşlık medeniyetcilik yok.Bu dünyada bir kadına ne kadar bağlanırsanız bağlanın sizin gözünüzün yaşına bakmaz habbeyi hubbe yapar bir anda sizi göz açıp kapatıncaya kadar siler kadın ya da erkek aşık olarak evlenir utanmadan bir daha önüne gelene aşık olmaya nefsine uymaya can atar her şey boş bu dünyada ökeşke hepsinden önemlisi ilahi aşkı yakalasak da çoşsak dalgalansak ama nerdeeo mübarek insanlar cenneti uriyi istememiş cehennemde bile yanmayı göze almış öyle aşık olmuşlar Yüce Mevla'ya.Bu dünyada aşk için elektrik alma meselesi var birde biz ne kadar büyük baraj kurup elektrik üretsenizde sizin elektriğinizle aydınlanmak istmeyen karanlıkta kalanlar olacaktır bu sebepten dolayıı şu yalan dünyada ne kız için ne de erkek için aşk acısıçekmeye asla değmez.Unutmayın bu dünyaya cenneti yaşamaya gelmedik imtihandayız eğer kazanırsak bu imtihanı ne mutlu bize işte aşk o zaman karşımıza çıkar.

Olsun istersin?
Hatta olsun diye yapılması gerekenden daha da fazla üstelersin.

Aşktır ; değer verirsin, ödün verirsin, sevgiden de öte saygı gösterirsin, olmayacak kaç şey varsa bir
araya bile getirirsin?

Bakarsın, ne anlattığını anlayabilmiş (?) ne de çözüm için bi?şeyler yapma gayretinde.

İştir ; sabahlarsın, ?olsun? diye ailenden çaldığın zamanı oraya verirsin?

Dosttur ; hayatta kimseyi dinlemediğin kadar dinler, kendine ayırmadığın onca şeyi ?O?na? ayırmaya çalışırsın?

Sonra olayın içinden kendini çıkartır şöyle karşıdan yaptıklarına bir bakarsın? Bakarsın ki her şey başladığın gibi!

Olmuyorsa, olmuyordur!

Gönlün rahat mı?

Elinden geleni yaptın mı?

Cidden olmuyorsa zorlamayacaksın?

kanunkaide ' Alıntı:
Olsun istersin?
Hatta olsun diye yapılması gerekenden daha da fazla üstelersin.

Aşktır ; değer verirsin, ödün verirsin, sevgiden de öte saygı gösterirsin, olmayacak kaç şey varsa bir
araya bile getirirsin?

Bakarsın, ne anlattığını anlayabilmiş (?) ne de çözüm için bi?şeyler yapma gayretinde.

İştir ; sabahlarsın, ?olsun? diye ailenden çaldığın zamanı oraya verirsin?

Dosttur ; hayatta kimseyi dinlemediğin kadar dinler, kendine ayırmadığın onca şeyi ?O?na? ayırmaya çalışırsın?

Sonra olayın içinden kendini çıkartır şöyle karşıdan yaptıklarına bir bakarsın? Bakarsın ki her şey başladığın gibi!

Olmuyorsa, olmuyordur!

Gönlün rahat mı?

Elinden geleni yaptın mı?

Cidden olmuyorsa zorlamayacaksın?

işte bu üstad
emeğine kalemine bilgine sağlık
şahsım adına size teşekkür ederim :)

Ben yazmadım ha, aman yanlış anlama olmasın, şiir Can YÜCEL e ait.

35kv1ac.jpg

Hic bir zaman aşk'ın muhasebesini tutmadım tutmadan aşk'ı aşk'la yaşamak istiyorum

O kadar güzel günlerimiz gectiki unutmak mümkün değil gülmek bile zor geliyor şuan

Ben hep alttan alıyorum ilerlesin diye ama daha dayanamıyorum cok da seviyorum

Şimdi Facebook denilen yerden arkadasının arkadası ile konusuyormus mesajlasıyormus beni kendinden uzaklastırmak için yapıyor bunu yüz yüze görüşmediği cocukla diyorki bana ben kimseyle cıkmıcam diyor madem cıkmıcaksın neden mesajlasıyorsun uzun uzun

Hattını takibe aldım hep o cocukla mesajlasıyor benimle telefonla konusurken mesaj geliyor hemen cevab veriyor bende sinirleniyorum verme cevab diyorum ne istiyorsunuz benden diyor al canımı da kurtulim laf söyliyor kısacası kaybeden ben olucam kazanan diğer cocuk olucak

Cocuk benden üstün Su Ürünleri Mühendisi imiş biz ise muhasebeciyiz cocuk marifetliymiş hünerleri varmış ( resim felan ciziyormus resımlerını gordum )

Artık beklemekten sabretmekten başka carem yok ama eğer o cocukla cıkarsa bif cift lafım olucak ondan sonra herkes kendi yolunu cizicek ben kendime ceki düzen vermezsem benim için pek ic acıcı olmucak

( Takım aşkı başkadır tabiki :) )