Utanç Tablosu

Ynt: Utanç Tablosu

adamlar mali müşavir olmuşlar yani yetişeneleri çekemiyorlar. bazen kendime soruyorum acab bende mi böyle olurum diye. yazık değilmi bir sürü insan sırf mali müşavir yüzünden bu meslekten soguyor. ya mali müşavir olmuşlar ama bilmiyorlar herşeyi bilmenin mümkün olmadığını, kendisininde bilmediği birşeyin beğenmediği insanlarında bilebileceğini. zihinleri o kadar bozukki. sahte bir güven sadece başka nedirki. ama ben her zaman mücadeleden yanayım. böyle insanlara inat bizim gibi yürekli insanların bu mesleği adam edeceğine inanıyorum. yılmayalaım arkadaşlar. bir gün onlar gidecek ama geriye biz kalalım. herkese hayatta başarılar diliyorum.

strikerman ' Alıntı:
böyle insanlara inat bizim gibi yürekli insanların bu mesleği adam edeceğine inanıyorum. yılmayalaım arkadaşlar. bir gün onlar gidecek ama geriye biz kalalım. herkese hayatta başarılar diliyorum.

Merhaba,

Merhaba,
Size bir soru; sizce bu şekilde itham ettiğiniz o "yüreği olmayan insanlar"ın burada işi ne sizce. Yahu sizin gibi mesleğe yeni başlayanların sorularını yanıtlayan bu üstadalara "yüreksiz" diyorsunuz ha. Şu yorumları bir inceleyin lütfen binlerce mesaj atan "yüreksiz insan" var burada. Kimse bu dünyaya çivi çakmıyor sevgili dostum. Çalışın, hakedin,

Bu "yüreksiz insanlar" bulundukları mevkilerle doğmadı, sahip oldukları ünvanları hoca ismiyle beraber üflemedi kulaklarına, HAKKETTİLER....

Sizde lütfen çıkın artık "bir zamanlar fakir ama onurlu bir genç vardı" modundan.

Rica ediyorum.

Saygılarımla,

Sn : stirikerman:

Siz hayatta başarılı olabilmek için önecelikle Türkçeyi düzgün kullanmakla işe başlasanız. Belki gerisi de gelir sonra.