fonradar

Vekalet ile Yoklama Fişi İmzalama

Üyelik
3 Eki 2009
Mesajlar
10
Merhaba,

Şirketimiz merkez adresini değiştirmiş karar alınıp Ticaret Sicilde tescil edilmiştir.
Şirket yetkilisi yurtdışında ve sürekli şehir dışında olduğundan vekalet ile yokla tuturulurmu?

Bununla ilgili herhangi bir tebliğ varmıdır. Daha önceden vekalet ile yapmıştım ama vergi dairesi Şirket yetkilisi şart diyor. Varsa böyle bir tebliğ yardımlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler şimdiden
 
Ynt: Vekalet ile Yoklama Fişi İmzalama

Selamlar
Tamamiyle dairenin inisiyatifinde olan bir uygulamadır.Daire isterse değil vekalet işyerinde çalışan ssk'lı personelle bile yoklamayı tutabilir.Ama genelde rastalnılan açılış,kapanış ve değişiklik tespitlerinde özellikle mükellefin istenmesidir.Bu konu ile ilgili bir tebliğe rastlamadım.Belki dairelerin kendi içlerinde yayınladıkları "uygulama esasları"nda geçiyor olabilir.
Saygılar
 
Ynt: Vekalet ile Yoklama Fişi İmzalama

vekaletname mevzu en büyük açmaz çünkü tüm dolapçıların vazgeçilmezi vekaletname bu sebeple memurun kuşku ile konuya yaklaşması kaçınılmaz oluyor hele ki bir çok kişinin haberi olmaksızın şirkete ortak kooperatife üye derneğe başkan yapıldığı bir yerde sıkıntı olabilmekte bence bu konunun çözümü mutlaka tüm ülke genelinde vekaletin ne hususla kime verildiği ne iş için verildiğinin izlenebileceği aynı zamanda vekalt verenin ve vekilin fotğraflı olarak resmi kurumlarca görülebilecek elektronik bir vekalet kütüğü oluşturulmalı ::)
 

Benzer konular

Üst