fonradar

Vergi Dairesinden Gelen İhbarname

Üyelik
19 Ocak 2013
Mesajlar
1
Konum
kayseri
Merhabalar yaklaşık 3 hafta once adresime eşimin eski kızlık soyadı ile yazılmış antalya muratpasa vergi dairesinden bir vergi borcu olduğuna dair bir ihbarname geldi cezayı internetten sorgulattim gerçektende gorunuyor 177 tl lik bir ceza ben şu an kayseride yaşıyorum eşimle 2009 dan beri evliyiz ve ceza 2010 tarihli eşim benim soyadimi taşıyor şu an ve antalyaya bu zamana kadar hiç gitmedik muhtemelen bir yanlışlık olmustur diye vergi dairesine ulaşmak istedim ama telefonu açan yok cezayı bir tanidik vasitasi ile daha ayrıntılı sorgulattim eşim dp diye bir siyasi partinin kongresine katılmadığı için kesilmiş ama böyle bir olay olması tabiki mümkün değil dahada bilgi alamadım şu an ne yapacağım hakkinda bir bilgim yok bu konuda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim teşekkürler.
 
Öncelikle cezanın üzerindeki tc numarası ile eşinizin kini karşılaştırın.Aynı değilse; Muratpaşa vergi dairesine bir dilekçe yazarak ekine de ilgili cezanın fotokopisini çekip gönderin, sizin ile ilgili olmadığını, silinmesini vs.
Büyük ihtimal isim benzerliği olmuştur.Adres Kayıt Sisteminden de eşinizin adını soyadını bulunca size kargo yapmışlardır.
Eğer T.C.' de aynı ise, o zaman bence hiç uğraşmayın ödeyin gitsin :) Sinir sisteminiz ve sağlığınız bozulmamış olur :)
İşin şakası bir yana, olay yanlış isme postalamadan öte ise, o cezayı dilekçe ile felan sildiremezsiniz, mahkemelerde vs. uğraşırsınız.
 
Böyle bir saçmalık maalesef ülkemizde olabiliyor... Bence itiraz edin, baştan kabullendikçe başımıza daha neler neler geliyor sonra.
 
Üst