hedef1 ' Alıntı:1 ay kalmış sınava başlamayan kurs hangisi ??
caglardem ' Alıntı:bu saatten sonra dershanenin faydalı olcağını düşünmüyorum arkadaşım sonuçda verdiğin para boşa gidebilir. eğer hakkın varsa bu sınav için oturup kendin çalışmanı tavsiye ederim. temmuzdaki sınav için tabi eğer lüzum hissedersen inş hissetmezsin o zaman yazılmanı öneririm. saygılarımla...
aycanfiliz08 ' Alıntı:caglardem ' Alıntı:bu saatten sonra dershanenin faydalı olcağını düşünmüyorum arkadaşım sonuçda verdiğin para boşa gidebilir. eğer hakkın varsa bu sınav için oturup kendin çalışmanı tavsiye ederim. temmuzdaki sınav için tabi eğer lüzum hissedersen inş hissetmezsin o zaman yazılmanı öneririm. saygılarımla...
arkadaşım umarım fikirlerini kendin uygular ve temmuza gerek kalmadan martta halledersin derslerini. Benim mart ta 2 dersi de vermem gerekiyor çünkü mayısın sonunda yurtdışında olmam lazım. bol zamanım yok yani bu olmadı öbürü olur belki diyemiyorum ve araştırmalarım sonucu bu kursu buldum. sonuçta ben ve benim gibi zaman sıkıntısı olanların aylarca kursa zaman ayıracak vakitlerinin olduğunu düşünmüyorum. 3 hatalık eğitim sürecinin sınav için yeterli olduğunu ve paramın boşa gitmeyeceğini düşünerek yazıldım.
caglardem ' Alıntı:aycanfiliz08 ' Alıntı:caglardem ' Alıntı:bu saatten sonra dershanenin faydalı olcağını düşünmüyorum arkadaşım sonuçda verdiğin para boşa gidebilir. eğer hakkın varsa bu sınav için oturup kendin çalışmanı tavsiye ederim. temmuzdaki sınav için tabi eğer lüzum hissedersen inş hissetmezsin o zaman yazılmanı öneririm. saygılarımla...
arkadaşım umarım fikirlerini kendin uygular ve temmuza gerek kalmadan martta halledersin derslerini. Benim mart ta 2 dersi de vermem gerekiyor çünkü mayısın sonunda yurtdışında olmam lazım. bol zamanım yok yani bu olmadı öbürü olur belki diyemiyorum ve araştırmalarım sonucu bu kursu buldum. sonuçta ben ve benim gibi zaman sıkıntısı olanların aylarca kursa zaman ayıracak vakitlerinin olduğunu düşünmüyorum. 3 hatalık eğitim sürecinin sınav için yeterli olduğunu ve paramın boşa gitmeyeceğini düşünerek yazıldım.
bu dershane hangisi ne zaman başlıyo ve ücreti nedir. benide bilgilendirirsen çok sevinirim. bende düşünebilirim gitmeyi. teşk.