Vergi Hukuku özel Notlar-2011 Aralık SMMM Yeterlilik Sınav.Yönelik

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan atellia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Vergi Hukuku özel Notlar-2011 Aralık SMMM Yeterlilik Sınav.Yönelik

merhaba, vergi notlarından bende rica ediyorum , son hakkım ve tek dersim vergi var. :(

merhaba, vergi notlarını bende rica ediyorum, son hakkım ve tek dersim vergi kaldı :(
[email protected]

merhaba arkadaşlar. Esasen benim sınavım Temmuz ayında ancak şimdiden hazırlanma gereği hissediyorum. Zahmet olmazsa bende notları rica edebilir miyim ? Şimdiden teşekkürler. [email protected]

Merhaba arkadaşlar bende mart sınavına giricem malum iş-güç derken çok geç kaldım.
Eğer notları olan arkadaşlar gönderirse çok sevinirim..
[email protected] şimdiden teşekürler..

mart 2012 sınavında vergi - hukuk ve maliyetten sınava gireceğim ve çok az hakkım kaldı. vergi notlarından ve varsa diğer derslerle ilgili notları olan arkadaşların [email protected] adresine göndermelerini rica ediyorum. herkese şimdiden teşekkürler ve başarılar

Ben bu notları bulamadım dosya yok diyor..ne yapacagım.?.birde bana ne önerirsiniz arkadaşlar..Son 2 haftada çalışacagım..Ne olursa olsun geçmem lazım..

Arkadaşlar ben henüz sınava girmeyeceğim ama bende şimdiden çalışmak istiyorum.
lütfen banada gönderir misiniz.
Syg.
[email protected]

Arkadaşlar merhaba smmm yeterlilik eğitimi veren kurumun birisi vergi mevzuatı ve uygulaması dersinde anlatılan konuların ses kayıtlarını sayfalarında yayınlamışlar ben çok faydalandım linki sizlerle de paylaşmak istedim. http://www.aktifonline.net/k1.htm iyi dinlemeler.

Arkadaşlar bende Mart 2012 de ilk defa sınava gireceğim. Elinde ders notları olan arkadaşlar gönderebilirmi? [email protected]

merhaba,
aşağıda linklerden bu notları indiremiyorum.
bu dönem sınava gireceğim ve bu notlara çok acil ihtiyacım var.
elinizdeki notları [email protected] adresine acil gönderebilir misiniz?
şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Merhaba Arkadaşlar

Forum sayfasına bugün üye oldum.Sınava girecek tüm arkadaşlara başarılar.Dilerim herkes emeğinin karşılığını alır.

Sayın atellia vergi hukuku notlarının linkini açamadım.Rica etsem notlarınızı akcan6464hotmail.com adresine gönderebilir misiniz?Şimdiden teşekkürler.

herkese meraba

ben yeni üye oldum. marttaki sınavda bir vergiye çalışmıştım o da olmadı galiba?? yani 7 de 7 yaptım hepsi kaldı temmuz sınavına notlarınız varsa banada gönderebilirmisiniz.

[email protected]

YMM Murat Yıldız'ın Vergi Hukuku ders notları bu dersi vermek için yeterli bir kaynak mıdır acaba? Tecrübeliler yorum yapabilir mi?