fonradar

Vergi Levhası tasdiki

TURKUVAZ

Katkı Sunan Üye
Üyelik
15 Mar 2010
Mesajlar
174
Konum
BALIKESİR
başka bir konu ile ilgili araştırma yaparken vergi levhası tasdiki konusunda çok derinlere daldığımı farkettim.şimdi merak ettiklerim;
-satış mağazalarında birden fazla kat old. fotokopi yeterli midir? çünkü forumda katlara tasdiklenmiş ayrı vergi levhası, aynı kata ait reyonlar varsa çoğaltılmış hali gibi de bir yorum çıkıyor.
-şu anki günümüz şartlarında fotokopi ile baskı suretiyle matbaada çoğaltılması arasında bir fark var mı??
-bir de vergi levhasında doldurulmayan boş satır kalması halinde yeni vergi levhası tasdiki yapılması bir sıkıntı yaratır mı??(örn:yıpranmadan dolayı bozulan görüntü nedeniyle değişiklik)
 
Ynt: Vergi Levhası tasdiki

1 - İşyeri birden fazla katlar halinde ise vergi levhasının fotk asılması yeterli
2- ........
3- Hayır sorun olmaz yeni vergi levhası düzenleyebilirsiniz. Sadece onay tarihlerini dikkate almanız yeterli
 
Ynt: Vergi Levhası tasdiki

demiral ' Alıntı:
...Anlamadığım vergi levhası neden yıpransın yada üzerinde görüntü bozukluğu olsun ??? ???

Güneş ışığına maruz kalan bir yerde ise sararıp solmuş üzerindeki yazılar okunamaz olmuş olamaz mı?
 
Ynt: Vergi Levhası tasdiki

Bazı vergi levhası kapları var bir tarafı açık olduğu için erken yıpranmasına renginin solmasına neden olabilir. Biz bunun çözümü olarak bilgisayarda renkli formatta güzel bir vergi levhası bulduk. Manuel işlem görmeden çıktısını alıp çerçeveletip tasdikler yapıldıktan sonra mükelleflere teslim ediyoruz. Biraz maliyetli oluyor tabi renkli kartuşu, çerçevesi. Ama sonuç mükelleflerimiz için en iyisi en mükemmeli
 
Ynt: Vergi Levhası tasdiki

haklısınız ama bazen öyle levhalar geliyorki üzerindeki koruyucu gitmiş levhada is pas içinde.tabiyki her zaman da karşılaşılan bir durum değil.ilginiz ve yorumlarınız içinde ayrıca teşekkürler.
 
Ynt: Vergi Levhası tasdiki

Levhalar çok silinmişse en son yılıda ben onayamışsam boş bir levhaya sadece en son yılı yeniden onaylıyorum,ekinede diğer levhaları koyuyorum.Hepsi bir arada bulunuyor..
 

Benzer konular

Üst