halilaklan ' Alıntı:Merhaba arkadaşlar. Vergiden kalmam ama kalacak gibi hazırlık yapmaya başladım.
1-ÖTV
2-Damga Vergisi
3-MTV
4-Ödeme Kayıt Edici Cihaz Kanunun
5-Versat ve İntikal vergisi Kanunu
Ve Asıl sorumluluk alanları olan: Gelir V, Kurumlar V, Vergi Usul, KDV, AATUH'larıyla ilgili ders notu çıkardım. Sanırım bu dönem bu işi bitireceğim.
Not: Aslında aralık dönemi içinde ana kanunlar hakkında notum vardı ama. İşin kötüsü bu notlarda Ne indrimli Kurumlar Vergisi,ne panayır,nede Finansal Kiralama vardı. ters köşe oldum.Çünkü dershanede de bu konularla ilgili en ufak bir şey görmedik.
FruitJuice ' Alıntı:Yorgun, umutsuz, sinirli ve tepkili olduğunuzu biliyorum ve bu gayet normal o soruları gördükten sonra. Fakat soğukkanlı bir çizgi çekip devam etmek gerekiyor. Fakat bir de gereken tepkinin gösterilmesi meselesi var. Bu konudan idareciler bildirilmezse devamı gelebilir. Gelmemesi için biraz bildirmek gerekiyor.
Kısacası ağlamayana mama yok oluyor bazı durumlarda. Bu durumda öyle bir konu.
Umarım martta daha stajyer el kitabı ile belirli konular gelir de adalet sağlanır. Tabi martın dökme dersi de bu sefer başkası olur.
Bakalım piyango hangi derse çıkacak.
aegkacar ' Alıntı:bu komisyonu hiç anlamıyorum ilk girişimde hiçbir derse çalışmamıştım evraklarım yetişmemişti ama son dakka sınava dahil edildim ve vergiyi ilk girişte verdim sonraki sınavlarda çalıştığım derslerden yüksek beklerken bazılarını sınırda geçtim bazılarından da kaldım şimdi o yüzden çok iyi geçmesine rağmen finansal tablolardan ve maliyetten ne gelecek merak içindeyim nasıl bir değerlendirme yapıyorlar muamma zor sorsunlar ama test olsun bizde yaptığımıza göre karşılaştıralım bitse de kurtulsak sırf bitsin diye uğraşıyorum yoksa zaten çok da bi işe yaramıyor
FruitJuice ' Alıntı:gelirler kontrolerleri derneğinin hani şu hepimizde olan klasik tüm vergi kanunları kitabı sitelerinde baktım ama göremedim bir aramak lazım sanırım.
Ben 2010 aralıkta bitirdim sınavları.
2 cilt değil tek kitap cep kitapçığı mantığında ama biraz daha büyük tüm güncel kanunlar var ve fihristi çok kullanışlıydı.
elinizde bu tip bir kitap varsa bunu almanıza elbette gerek de yok. Hatta isterseniz mevzuatı yazdırabilirsiniz de
size kalmış
http://www.kitapdenizi.com/kitap/urundetay.aspx?id=18055